Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Ένα ακόμη θετικό κρούσμα στην Παραμυθιά, στους δεκατρείς συνολικά οι νοσούντες


koronoios analiseisό Ένα ακόμη θετικό κρούσμα έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό αυτών που έχουν νοσήσει στην Παραμυθιά σε δεκατρείς. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα σαράντα ετών που ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Το νέο θετικό κρούσμα επιβεβαιώθηκε από τις αναλύσεις που ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η ιχνηλάτηση και οι δειγματοληψίες στην περιοχή της Παραμυθιάς συνεχίζονται.

Από το σύνολο όσων έχουν προσβληθεί από τον ιό μόνο τρεις νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Οι δύο στη Μονάδα Λοιμωδών ενώ μία 52χρονη γυναίκα έχει διασωληνωθεί στη ΜΕΘ.

Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε καραντίνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου «ένα νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε από την εξέταση των 45 δειγμάτων που είχε λάβει ο ΕΟΔΥ σήμερα από την Παραμυθιά και είχαν σταλεί στο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το κρούσμα αφορά γυναίκα ηλικίας 40 ετών, από την οποία ελήφθη δείγμα στο πλαίσιο της διενεργούμενης ιχνηλάτησης.

Όλα τα δείγματα που είχαν σταλεί στο Εργαστήριο Πατρών ήταν αρνητικά και αναμένονται τα αποτελέσματα για όσα στάλθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ.

Στο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σήμερα εξετάστηκαν ανά νοσοκομείο τα εξής δείγματα:

Άρτα 18, Χατζηκώστα 25, ΠΓΝΙ 32, Πρέβεζα 4, Λευκάδα 6, Κέρκυρα 5, ΚΟΜΥ 45, Φιλιάτης 14.Σύνολο 149. Εκτός του ενός, τα άλλα ήταν αρνητικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!