Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Δέος και συγκίνηση: Η μορφή του Ανδρέα Παπανδρέου εμφανίστηκε σε φρυγανιά του Αλέξη Τσίπρα

Ένα περιστατικό που αγγίζει τα όρια του θαύματος συνέβη σήμερα το πρωί στην πρωθυπουργική κατοικία, λίγες ώρες μετά από νέες προεκλογικές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα.

Δέος και συγκίνηση: Η μορφή του Ανδρέα Παπανδρέου εμφανίστηκε σε φρυγανιά του Αλέξη Τσίπρα
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ο πρωθυπουργός έτρωγε το πρωινό του, ξαφνικά σε μία φρυγανιά άρχισε να σχηματίζεται η μορφή του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Το ανεξήγητο και πολύ μυστηριώδες περιστατικό περιέγραψε λίγο αργότερα ο προσωπικός φρουρός του Αλέξη Τσίπρα: «Ο πρόεδρος έτρωγε το πρωινό που του είχε ετοιμάσει η κυρία Μπέτι. Άπλωσε το χέρι να πάρει ένα ψημένο ψωμί του τοστ για να το βουτήξει στο μελάτο αυγό του. Ξαφνικά πάγωσε και το βλέμμα του έγινε απλανές.»

«Στην αρχή νομίσαμε ότι του συνέβη αυτό που είχε γίνει και στην συνάντηση με τον Ομπάμα, αλλά είδα από το βλέμμα του ότι κοίταζε τη φρυγανιά. Όταν κοίταξα το είδα ξεκάθαρα, ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου» συνέχισε.

«Άρχισε να παίζει από κάπου απόκοσμα το Κάρμινα Μπουράνα»

Όπως διηγείται ο φρουρός, ταυτόχρονα με την εμφάνιση της μορφής του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, άρχισε να παίζει από κάπου απόκοσμα το Κάρμινα Μπουράνα, ενώ από μακριά ακούστηκε η φωνή του από μία από τις συγκεντρώσεις του. «Ήταν αυτή που λέει ‘Τσοβόλα δωσ’τα όλα”. Κράτησε λίγα δευτερόλεπτα αλλά ταραχτήκαμε όλοι πάρα πολύ.»

Σύμφωνα με τον ίδιο, συνεργάτες του πρωθυπουργού κάλεσαν το γνωστό μέντιουμ Πιτ Παπαδάκο, ο οποίος μετέβη στην πρωθυπουργική κατοικία να μελετήσει τη φρυγανιά. Στη συνέχεια την έφαγε, αφού παρότι μέντιουμ είναι έξτρα λαρτζ.

Μολονότι ο γνωστός μελλοντολόγος δεν μπόρεσε να δώσει εξήγηση στο περιστατικό, κάποιοι πιστεύουν ότι η εμφάνιση του Ανδρέα Παπανδρέου είναι πιθανό να σχετίζεται με τις προεκλογικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας στο παρελθόν είχε ανακοινώσει την πρόθεση του να προσλάβει 10,000 δημοσίους υπαλλήλους στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ χθες από κεκτημένη ταχύτητα ανακοίνωσε κατά λάθος την επαναφορά και της Αττικής σύνταξης.

Άλλωστε, οι προεκλογικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού θεωρούνται βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθούν, καθώς το κόστος τους έχει υποσχεθεί να καλύψει ο Σκρουτζ Μακ Ντ

tovatraxi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!