Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

Ο ... KΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΑ

ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΕΙ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Ο Ιλίρ Κούπα όπως όλα δείχνουν είναι ο συνεργός του Κόλα που μαζί έφθασαν από το Δίστομο της Βοιωτίας μέχρι το ιστορικό Σούλι στη Θεσπρωτία … περπατώντας. Στις 2.40 τα ξημερώματα στην Παραβόλα Αγρινίου οι δραπέτες έκλεψαν ένα κόκκινο Navara αλλά ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε από τον ήχο της μηχανής και ειδοποίησε το «100» Αγρινίου. Δόθηκε αναζήτηση και στις 3.30 τα ξημερώματα από το μόνιμο μπλόκο της Συκούλας έξω από την Άρτα, δόθηκε σήμα πως το κλεμμένο όχημα κινείται προς την Άρτα. Στην είσοδο της πόλης το Navara εντοπίστηκε αλλά ο κρυμμένος στο πίσω κάθισμα συνεργός αφού έσπασε το πίσω αλλά και τα πλαϊνά τζάμια έβαλε κατά περιπολικού της Τροχαίας. Οι δραπέτες εγκατέλειψαν το τετρακίνητο όχημα στην Φιλιππιάδα και μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες σε αντίστοιχα ΙΧ πίσω από το ιατρικό κέντρο, κατάφεραν να θέσουν σε κίνηση το κόκκινο Ford Escord με το οποίο και έφθασαν μέχρι το Σούλι. Ο οδηγός του Navara θέλοντας να περάσει απαρατήρητος, έδωσε την εντύπωση πως κινείται μόνος, αφού ο συνεργός του ήταν πεσμένος στο πίσω κάθισμα και φανερώθηκε μαζί με την κάνη του Καλάσνικοφ έξω απ’ την Άρτα.

Ευρεία σύσκεψη των στελεχών της ΕΛΑΣ στο αστυνομικό μέγαρο της Ηγουμενίτσας

Πάνω από 100 αστυνομικοί, ομάδες της ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ και Ειδικές Αστυνομικές δυνάμεις συσσωρεύονται τις τελευταίες ώρες στην Θεσπρωτία για να ενισχύσουν τις αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Δ/νσης Θεσπρωτίας.Αυτή την ώρα, περισσότερα από 10 πολυδύναμα αστυνομικά μπλόκα, με αστυνομικούς, βαριά οπλισμένους με αλεξίσφαιρα και σύγχρονα συστήματα νυχτερινής όρασης, βρίσκονται στο νότιο τμήμα του νομού Θεσπρωτίας και «χτενίζουν» την περιοχή.Πρίν από 5 λεπτά,ξεκίνησε και η ευρεία σύσκεψη των στελεχών της ΕΛΑΣ στο αστυνομικό μέγαρο στην Ηγουμενίτσα,παρουσία του Δ.Τσακνάκη.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,θα ενισχυθούν τα μπλόκα ακόμα και στα περάσματα του ποταμού Καλαμά,στο βόρειο τμήμα του Νομού.

Οι δραπέτες πήραν την μηχανή από την Γλυκή!!!

Από το νωρίς το πρωί,το epirusgate σας ενημέρωσε,πως στην περιοχή της Γλυκής τα ξημερώματα,σημειώθηκε και μια κλοπή μηχανής.Οι αστυνομικοί είναι πλέον σίγουροι πως οι δραπέτες, κινήθηκαν πάνω στην μηχανή προς την περιοχή του Αχέροντα, όπου πιστεύεται ότι κρύβονται. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε διάφορα σημεία του όρους Γκορίλα,αλλά και στην πεδιάδα του Φαναρίου, στην ευρύτερη περιοχή του Αχέροντα, κοντά στο χωριό Μαργαρίτι.Ο μεγαλύτερος φόβος των επιτελών της ΕΛΑΣ,είναι πως οι Αλβανοί κακοποιοί,ίσως προσπαθήσουν να προσεγγίσουν κάποια από τα χωριά της περιοχής και να έρθουν σε επαφή με κάποιον από τους ανυποψίαστους κατοίκους.Αν όμως τελικά η επιλογή τους είναι να παραμείνουν στα δασωμένα σημεία του Γκορίλα,τότε οι αστυνομικοί την νύχτα θα αποκτήσουν έναν ακόμη "σύμμαχο",στην προσπάθεια τους:Τις υπερσύγχρονες θερμικές κάμερες που διαθέτουν!

Οι αστυνομικοί είδαν τα πρόσωπα των Ιλίρ Κούπα και Μάριαν Κόλα!

Σίγουροι πως είδαν τα πρόσωπα του Ιλίρ Κούπα και του αρχηγού των κακοποιών Μάριαν Κόλα,είναι πλέον οι αστυνομικοί.Αυτός που καθόταν στο πίσω κάθισμα ήταν ο περιβόητος αρχηγός τους Μάριαν Κόλα που βλέπετε στην φωτογραφία.Ο δεύτερος που καθόταν στη θέση του οδηγού, ήταν ο Ιλίρ Κούπα, που γεννήθηκε στις 24-01-1986.

Στη Γλυκή και ο Δ.Τσακνάκης!

Έφτασε και ελικόπτερο στην περιοχή


Στην Γλύκη Θεσπρωτίας,βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης.Στην περιοχή έφτασε πριν από λίγα λεπτά και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες.Πραγματοποιεί όμως πτήσεις σε πολύ μεγάλο ύψος πάνω από το όρος Γκορίλας,προκειμένου να μην μπορούν να το χτυπήσουν οι δραπέτες με τα οπλοπολυβόλα τύπου Καλάσκικοφ που έχουν στην διάθεση τους.

ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκονται στη Θεσπρωτία

Η μάχη μέχρι αυτή την ώρα δίνεται επίγεια, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα στην περιοχή κάποιο εναέριο μέσο!!!


Πάνοπλα αποσπάσματα της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη κατέφθασαν ήδη και άρχισαν να οργώνουν τον ορεινό όγκο της Θεσπρωτίας ψάχνοντας για το παραμικρό χρήσιμο στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη των Αλβανών δραπετών. Η μάχη μέχρι αυτή την ώρα δίνεται επίγεια, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα στην περιοχή κάποιο εναέριο μέσο (ελικόπτερο). Οι πάντες φοβούνται μήπως και κατάφεραν να περάσουν ήδη στην Αλβανία, οπότε το φιάσκο για τον Δένδια και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι μεγάλο. Ο πρώην Ηπειρωτάρχης στρατηγός Δημήτρης Τσακνάκης φαίνεται να έχει πάρει πάνω τη σύλληψη των δραπετών και γνωρίζει όσο κανείς την περιοχή. Δεν γίνεται αυτή τη φορά να ξεφύγουν οι δραπέτες, εκτός κι αν ήδη κατάφεραν από κάποιο πέρασμα να περάσουν στην Αλβανία.

Μόλις άρχισε ο... "Γολγοθάς" για τους αστυνομικούς των Ιωαννίνων

Κομμένες οι ημερήσιες αναπαύσεις - Επίκειται και ανάκληση αδειών!!!

Ξανά κόκκινος συναγερμός για την ΕΛ.ΑΣ. στα Γιάννενα, αφού σύσσωμη η τοπική αστυνομική δύναμη στην περιοχή, έχει ριχτεί στη μάχη της σύλληψης των μακελάρηδων δραπετών των Φυλακών Τρικάλων. Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και τα μπλόκα είναι ήδη γεγονός παντού στο νομό και όλοι πανέτοιμοι στα Γιάννενα να γράψουν και πάλι ιστορία βάζοντας τέρμα στην εγκληματική δράση της συμμορίας του Μάριο Κόλα. Αυτό όμως υποχρεώνει τους άνδρες και τις γυναίκες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. να δουλεύουν non-stop, αφού το καθήκον τους καλεί να δουλεύουν ξανά και ξανά χωρίς τον απαραίτητο χρόνο για μια στοιχειώδη ξεκούραση. Τα πάντα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων κινούνται στο κόκκινο, σαν να ψάχναμε εδώ τους Αλβανούς δραπέτες. Ήδη κόπηκαν οι ημερήσιες αναπαύσεις και δεν αποκλείεται να ανακληθούν μέχρι νεωτέρας και οι άδειες που έχουν ή πρόκειται να δοθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!