Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Πέρασαν και απ’ την Άρτα οι επικίνδυνοι δραπέτες!



-Πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών στον Κόμβο του Αγίου Δημητρίου
-«Γάζωσαν» το περιπολικό και κινήθηκαν προς την Θεσπρωτία



Όπως ήταν αναμενόμενο. Οι επικίνδυνοι αλβανοί δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων κινήθηκαν και προς την περιοχή μας και αντικρίζοντας τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, «γάζωσαν» τα οχήματα με καλάζνικοφ τα οποία είχαν μαζί τους…
Οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, είχαν την πληροφορία ότι κλεμμένο αγροτικό NAVARA, απ’ το Αγρίνιο, κινείται προς την Άρτα και το περίμεναν στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου. Σε σήμα που έκαναν, δεν σταμάτησαν κι ενώ δεν φαινόταν ότι υπάρχουν άτομα στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, εμφανίστηκαν δύο και με καλάζνικοφ πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, ευτυχώς όμως δεν είχαμε θύματα, ούτε τραυματισμό αστυνομικού.
Με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέρασαν το επικίνδυνο σημείο του κόμβου και κινήθηκαν προς την Φιλιππιάδα. Τους καταδίωξαν, αλλά σε κάποια στιγμή χάθηκαν τα ίχνη τους. Στην Φιλιππιάδα, προφανώς το όχημά τους έμεινε από καύσιμα και έκλεψαν άλλο αυτοκίνητο, για να διαφύγουν. Ακολούθησαν τον δρόμο απ’ την Ρωμιά, για να περάσουν μέσα απ’ τα χωριά της Λάκκας Σουλίου, μέσω Θεσπρωτικού, να κινηθούν προς την Θεσπρωτία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κινήθηκαν προς την Γλυκύ, όπου και αναζητούνται.
Στην Ήπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης.
Στην φωτογραφία, εικονίζεται το κόκκινο NAVARA, με το οποίο έφτασαν στην Φιλιππιάδα οι κακοποιοί, για να κλέψουν άλλο όχημα και να διαφύγουν.
Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!