Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Σ’ εξέλιξη η επιχείρηση για τον Ιλίρ Κούπα


Ιλίρ Κούπα... Γεννήθηκε στις 24-01-1986 στην Αλβανία και είχε συλληφθεί για διακίνηση όπλων και εκρηκτικών στη Θήβα. Φέρεται να γνωρίστηκε στις φυλακές με τον Μάριαν Κόλα, ο οποίος ουσιαστικά τον είχε θέσει υπό την προστασία του.
Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη και όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί η ολοκλήρωση της επιχείρησης είναι θέμα χρόνου.
Στη διάρκεια της νύχτας θα χτενίσουν την περιοχή με τις θερμικές κάμερες ενώ συνεχίζονται οι ενέδρες και τα μπλόκα. Αξιοσημείωτο είναι ότι η παλιά εθνική οδός Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας παραμένει κλειστή σε όλη την επίμαχη ζώνη.
Η αστυνομία θέλει ζωντανό τον Ιλίρ Κούπα προκειμένου να αντλήσει πολύτιμες πληροφορίες για την πολυήμερη παραμονή του ίδιου και του νεκρού Μάριαν Κόλα στην περιοχή της Ντουσκάρας, όπως και για την ύπαρξη συνεργών που τους παρείχαν στέγη και τρόφιμα.
Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως, μετά την απώλεια του αδίστακτου Κόλα, ο Κούπα είναι φοβισμένος και προς το παρόν μάλλον θα έχει «λουφάξει» σε κάποιο κρησφύγετο.
Ενδεχόμενο που εξετάζεται σοβαρά είναι να θέσει ο ίδιος τέρμα στη ζωή του προκειμένου να αποφύγει τη συμπλοκή. Η υποψία αυτή έγινε πιο έντονη από το μεσημέρι της Κυριακής όταν στην κοιλάδα της Βροσύνας ακούστηκε ένας πυροβολισμός.
Από την έρευνα δεν εντοπίστηκε κάτι, πλην από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και το σάκο με τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά που εγκατέλειψε πίσω του μετά τη συμπλοκή με την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!