Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ε1 ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΦ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
O Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Φιλιππιάδας (Α.Γ.Ο.Φ)  με αφορμή τη λήξη του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης, κατηγορίας Ε1 για αγόρια και κορίτσια 14 και 16 ετών που διεξήχθη στα γήπεδα τέννις της πόλης μας, συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους σε αυτό. Μία συμμετοχή που διακρίθηκε για την ευγενή άμιλλα και το ήθος, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Οι νεαροί αθλητές που αγωνίστηκαν στο τουρνουά ήταν 200 και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι επισκέφτηκαν την Φιλιππιάδα, για σχεδόν μία εβδομάδα, περίπου 350 άτομα (αθλητές και συνοδοί). Ήταν μία ευχάριστη τόνωση για την τοπική κοινωνία, την αγορά και τους ανθρώπους της. Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου καθώς και νεαροί μαθητές από τα Δημοτικά σχολεία της πόλης, οι οποίοι με τη ζωντάνια τους έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση.
Οι αθλητές του Α.Γ.Ο.Φ που αγωνίστηκαν στο τουρνουά είναι οι εξής:
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ
Ανδρεανίδη Βίκη, Γείτονα Ανθή, Κόκκαλη Ουρανία, Μαλτέζου Σοφία, Σταμάτη Δήμητρα.
ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΩ
Ζανίκας Παύλος, Θώδη Νίκη, Καραθανάσης Βασίλης, Κοτσαρίνης Βασίλης, Μαγκλάρας Βαγγέλης, Μαγκλάρα Βάλια, Σταύρου Μάνος.
Στο ταμπλώ των διπλών τα ζευγάρια Κοτσαρίνης – Μαγκλάρας και Μαγκλάρα – Θώδη προχώρησαν μέχρι τους ημιτελικούς, ενώ στα μονά η Βάλια Μαγκλάρα μέχρι την 8άδα του τουρνουά.
Ο  Α.Γ.Ο.Φ ευχαριστεί θερμά τους επιδιαιτητές και τους προπονητές των αγώνων κ. Παπαβασιλείου Χρήστο, Αλεξίου Νίκο, Γιώγια Νίκο, Γιώγια Φώνη, Παπαβασιλείου Βασίλη και Παπαχρήστου Δήμητρα για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων. Επίσης ευχαριστούμε τους γιατρούς των αγώνων κ. Άρη Λεύκα και Σοφία Παπαχρήστου καθώς και όλους τους χορηγούς του τουρνουά.
Ραντεβού του χρόνου.  
Το Δ.Σ. του Α.Γ.Ο.Φ.

  Εμφάνιση ΑPONOMES E1 FILIPPIADA.jpg
Εμφάνιση E1 FILIPPIADA.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!