Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠ[ΠΙΑΔΑΣ......

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ           
   ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΡΠΑΣΤΕΣ!! 
Άγρυπνοι φρουροί και εγγύηση της διοργάνωσης τα παιδιά της ΠΥ Φιλιππιάδας

ΜΟΝΟ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ!
Το Ντουμπάι ετοιμάζεται να σπάσει 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΖΑΡΙ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 

ΚΟΣΜΟΠΛΥΜΗΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Διαψεύστηκαν οι Κασάνδρες  για την εμποροπανηγυρη της Φιλιππιάδας ότι δεν έχει κατατεθεί μελέτη πυροπροστασίας και κατά συνέπεια δεν έχει εκδοθεί βεβαίωση-πιστοποιητικό πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που  σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει η έναρξη λειτουργίας της εμποροπανήγυρης.
Και πιστοποιητικό βγήκε και κανονικά λειτουργεί η εμποροπανήγυρη και το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δεν υπάρχουν άλλες παράγκες για τους παζαριώτες γιατί η ζήτηση είναι τεράστια και δεν θα έφταναν ούτε 1000 να την καλύψουν. 
Άλλωστε το πανηγύρι της Φιλιππιάδας είναι από τα καλύτερα στην Βορειοδυτική Ελλάδα ,τώρα μάλιστα που δεν υπάρχουν και <<ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ>> να βγάζουν τα προς το Ζην!
Για μια άλλη φορά η ΠΥ υπηρεσία της Φιλιππιάδας απέδειξε ότι επιτελεί υπεύθυνο και ουσιαστικό έργο  και εγγυάται την ασφάλεια της όλης περιοχής και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της.Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΖΑΡΙ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 26 Οκτωβρίου, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, ξεκινά η μεγάλη εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας, το γνωστό έως και σαν «το Παζάρι». Ένας οικονομικός και κοινωνικός θεσμός, που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα και που έχει καταξιωθεί στην συνείδηση των ντόπιων αλλά και χιλιάδων επισκεπτών από όμορους δήμους.
Το παζάρι διαρκεί μια εβδομάδα  και δέχεται πλήθος επισκεπτών που σπεύδουν να κάνουν τις προμήθειες τους αλλά και να επισκεφτούν την γραφική πόλη της Φιλιππιαδας, τα εμπορικά της καταστήματα και να πιουν τον καφέ ή το ποτό τους στα καφέ της πόλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!