Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Στην Ήπειρο το Σαββατοκύριακο ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα επισκεφθεί και την Φιλιππιάδα!

Ο κ. Τζιτζικώστας πιθανότητα να επισκεφτεί και την Πάργα, το Κανναλλάκι και τη Φιλιππιάδα στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στον Δήμο Ζηρού από ένα μεγάλο στέλεχος της ΝΔ που διέπρεψε στην ΟΝΕΔ και επίσης από ανώτατο αυτοδιοικητικό παράγοντα του Δήμου .
Επίσης φιλικά πρόσκειται και ένα νυν στέλεχος της ΟΝΕΔ σε ανώτατα κλιμάκια του Νομού με καταγωγή από την Φιλιππιάδα κατά καιρούς αθλητικογράφος σε διάφορα site. 
Οπότε καταλαβαίνουμε ότι οι αντίπαλοι του Τζιτζικώστα στον Δήμο Ζηρού θα τα βρουν λίγο δύσκολα εκτός και αν αποκτήσουν και αυτοί πρόσβαση με αυτούς τους υπολογίσιμους   παράγοντες του Δήμου Ζηρού!
Δεν ξέρουμε αν αληθεύει η πληροφορία ότι θα επισκεφθεί το παζάρι και να συναντηθεί με εμπόρους που δεινοπαθούν με τα νέα μέτρα!
 Το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθεί αρχικά  το παζάρι της Παραμυθιάς ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη πόλη των Φιλιατών, όπου θα συναντηθεί με πολίτες και με τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Παππά.Αμέσως μετά θα επισκεφθεί τα γραφεία της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας στην Ηγουμενίτσα, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του με ανοιχτή ομιλία στο πολιτιστικό κέντρο Πάνθεον.
Στην Πρέβεζα αναμένεται να...
βρεθεί, εκτός απροόπτου, την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!