Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ ΖΗΡΟΥ


"Τα μέλη του Σύριζα στον Δήμο Ζηρού θα πρωταγωνιστούν με λόγο και έργο στα σοβαρά γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο μας.
Κάποια άτομα που δεν έχουν να παρουσιάσουν καμία πολιτική τους πράξη στην ασήμαντη ζωή τους καλό είναι να σιωπούν αντί να βρίζουν και να κάνουν πικρόχολα σχόλια σε ανθρώπους του Σύριζα στον οποίο ο ελληνικός λαός έδωσε την εντολή να πατάξει τη διαφθορά, τη λαμογιά και τη ρεμούλα να αναζωογονήσει τους θεσμούς και να θέσει τη χώρα σε ρυθμούς ανάπτυξης και οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης.
Τα άτομα αυτά είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία μας από την τακτική της άθλιας σπέκουλας που εφαρμόζουν και νομίζουν ότι περιπαίζουν τα μέλη του Σύριζα Ζηρού με τα εμετικά σχόλιά τους στα απαξιωμένα από την κοινωνία μπλοκ τους.    
Αυτά τα άτομα με τα εναπομείναντα βρώμικα όπλα τους επιδίδονται σε μια ανόητη επίθεση απαξίωσης του Σύριζα γιατί δεν έχουν να καταθέσουν πολιτική πρόταση και να τη θέσουν στην κρίση του ελληνικού λαού παρά μόνο ονειρεύονται το καθεστώς της λαμογιάς και της αρπαχτής που εφάρμοσαν επί χρόνια τα αμαρτωλά κόμματα που υπηρέτησαν.
Ο ελληνικός λαός όμως με τον Σύριζα επικεφαλής πέταξε στα σκουπίδια τα κόμματα της διαπλοκής και τους εκφραστές τους και δίνει τη μάχη να επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότατα, στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην αλληλεγγύη για τους αδύνατους και ανυπεράσπιστους κρατώντας όρθιους τους Έλληνες, όρθια την Ελλάδα και ενωμένη την Ευρώπη παρά τη λυσσαλέα επίθεση των ντόπιων και ξένων  κέντρων εξουσίας.
Η προβοκάτσια και η σπέκουλα δεν θα περάσουν.
Οργάνωση Μελών Σύριζα  Δήμου Ζηρού"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ (με πολλή χαρά)

Η κοινωνική και πολιτική ιστορία  του τόπου μας έχει να δείξει και να επιδείξει ώστε τελικά να αποδείξει ότι τα συμπλέγματα αγγίζουν και αλώνουν κυρίως άτομα που συμπτώσεις και συγκυρίες τούς φέρουν από το απόλυτα τίποτα σε ένα υποτιθέμενο "κάτι".
Και καλά όσοι φέρουν την ανθρώπινη ιδιότητα μπορεί να επιπέσουν σε λάθη. Αλλά το λάθος σε συνδυασμό με αίολη μεγαλομανία καταλήγει σε κωμωδία.
Για κοίτα που τα μέλη του τοπικού Σύριζα την έχουν δει ότι είναι τουλάχιστον ημίθεοι, αν όχι και κάτι παραπάνω... Να νομίζουν ότι οι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΑΥΤΟΥΣ είχαν υπόψη τους, όταν πήγαιναν στις κάλπες... Ούτε και στα ανέκδοτα δεν μπορούμε να κατατάξουμε την ανακοίνωσή τους απλά από σεβασμό στην πολυτιμότητα του χιούμορ.
Και επειδή δεν μου αρέσουν τα πίτουρα δεν σκοπεύω να ασχοληθώ μαζί τους περαιτέρω, μιας και δεν θέλω να γίνω ορνιθοτροφή.( Θα ασχοληθώ βεβαίως ατομικά με τα μπερμπέκια, τους συγγραφείς,ιδιαιτεράδες,τα  χουντικά σταγονίδια,γιατί οι άλλοι είναι αγράμματοι)
Τη φρασεολογία των χαρακτηρισμών τους δεν θα μπω στον κόπο να την αναλύσω ούτε να τους την επιστρέψω γιατί και ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και δεν έχω σκοπό να συρθώ σε εξετάσεις από άτομα  που η κρίση τους δεν με απασχολεί και είναι και πλημμελούς βαρύτητας!.

Υπογραφή: Σταύρος Κώστας σκέτο!
κι όχι ανώνυμα κρυπτόμενος πίσω από ταμπέλες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!