Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Υποδοχή της Φώφης από το «όλον ΠΑΣΟΚ» της Αρτας

GENNHMATA ARTA PREBEZA 2017 SEPT ARTA 1
Κάλεσμα Γεννηματά από την Άρτα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες  Υποδοχή της Φώφης από το «όλον ΠΑΣΟΚ» της περιοχής  Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Πρόεδρο του Κινήματος και -εκ νέου υποψήφια Πρόεδρο για τον νέο Φορέα της κεντροαεριστεράς- Φώφη Γεννηματά το μεσημέρι της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, στην Άρτα.

Η κ. Φώφη Γεννηματά που την προηγούμενη ημέρα (Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου) βρέθηκε στην Λευκάδα και ακολούθως στην Πρέβεζα πέρασε από την Άρτα, κάνοντας στάση στο κέντρο της Άρτας, στο καφέ «Βυζάντιο». Η είδηση της επίσκεψης έγινε γνωστή την προηγούμενη ημέρα, οπότε περίπου 80 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο, υποδεχόμενοι εγκάρδια την Πρόεδρο και εκ νέου υποψήφια.
Φτάνοντας στην κεντρική πλατεία, συνοδευόμενη από τον πρώην βουλευτή Χρήστο Γκόκα, την κ. Γεννηματά υποδέχθηκαν στο χώρο ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άρτας Δημήτρης Τζίμας, ο πρώην Υφυπουργός Θεόδωρος Κολιοπάνος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων –και πρώην βουλευτής- Παύλος Στασινός, ο πρώην Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, ο πρώην Γραμματέας της Ν.Ε. Άλκης Παπαχρηστάκης, ο Πρόεδρος της Α.Ε. «Καραϊσκάκης» -πρώην Δήμαρχος Αθαμανίας- Οδυσσέας Δράκος, η Δημοτική Σύμβουλος Αρταίων Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου, ο πρώην Πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας Παύλος Μίχας, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΑΣΑ-Φ Θεόδωρος Χαρακλιάς, κ.α.
Χαρακτηριστικό στοιχείο της εγκαρδιότητας μεταξύ των μελών της Άρτας με την οποία υποδέχθηκαν την κ. Γεννηματά ήταν οι ασπασμοί ακόμη και από ορισμένους που χαιρέτισε στον χώρο στης πλατείας, έξω από το καφέ. Η κ. Γεννηματά δεν αρνήθηκε σε κανένα φωτογραφικό ενσταντανέ μαζί τους κι όσοι ήθελαν μια φωτογραφία ήταν πολλοί – κι όχι μόνο στελέχη του νομού, αλλά απλοί ψηφοφόροι, μεταξύ των οποίων και αρκετοί νέοι.
Λίγο αργότερα η κ. Φώφη Γεννηματά με λόγια απλά 
απευθύνθηκε σε όσους συγκεντρώθηκαν στο καφέ, καλώντας τους να συμμετάσχουν ενεργά με την ψήφο τους στην δημιουργία του νέου μεγάλου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς, με στόχο να υπάρξει εφαρμογή εθνικού σχεδίου για την Ελλάδα.Επανέλαβε όσα λίγο νωρίτερα είχε τονίσει στις δηλώσεις προς τα ΜΜΕ για το πρόγραμμα ανάπτυξης της χώρας και υποσχέθηκε την ενότητα της επόμενης ημέρας, την οποία –όπως τόνισε- η ίδια μπορεί να εγγυηθεί.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Την προηγούμενη εβδομάδα στη ΔΕΘ κ. Τσίπρας προσπάθησε να εξαφανίσει τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, προφανώς γιατί δεν τον αφορούν. Χθες ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε συντηρητικά για μια ανάπτυξη για λίγους, που το όφελός της δεν βοηθάει να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ανισότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Εμείς γι’ αυτό δημιουργούμε την μεγάλη κεντροαριστερά. Για ανάπτυξη για όλους, για να χτυπήσουμε τις ανισότητες. Για δουλειές κυρίως για τα νέα παιδιά, κοινωνική συνοχή με πραγματική αλληλεγγύη, κυρίως σε όσους το έχουν ανάγκη. Για πραγματικές λύσεις, για πραγματική ελπίδα.
Γι’ αυτό θέλω να καλέσω όλους τους προοδευτικούς πολίτες να έλθουν στην κάλπη στις 5 Νοέμβρη. Ανεξάρτητα από το ποιόν θέλουν να ψηφίσουν, πρέπει να γίνει μια γιορτή της Δημοκρατίας. Τους θέλουμε όλους εκεί. 
Η πρωτοβουλία που πήρα πριν από λίγο καιρό, σήμερα παίρνει σάρκα και οστά. Πια είναι στα χέρια των πολιτών, η σκυτάλη είναι στον ελληνικό λαό να δώσει ουσία και περιεχόμενο στη μεγάλη κεντροαριστερά. Για να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας την επιτροπεία και να πετύχουμε μια πραγματική προοδευτική διακυβέρνηση, για τον τόπο».
-Σε ερώτησή μας σχετικά με την εκλογή αρχηγού στις 5 Νοεμβρίου, χωρίς ξεκαθάρισμα θέσεων του νέου πολιτικού φορέα, η κ. Γεννηματά απάντησε: «Δεν έχουν παρά να δουν τις αποφάσεις, τις ομόφωνες μάλιστα αποφάσεις, του πρόσφατου Συνεδρίου – γιατί εμείς έχουμε πια συγκεκριμένη ταυτότητα, στίγμα, πολιτικές θέσεις, προγραμματικό λόγο εγκεκριμένα από το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


-Όταν θέσαμε το ζήτημα των πολλών υποψηφιοτήτων, ζητώντας το σχόλιό της η κ. Γεννηματά ανέφερε: «Είναι φανερό ότι το εγχείρημα έχει ενδιαφέρον γι’ αυτό έχει προσελκύσει και τόσο κόσμο. Γι’ αυτό όπου κι αν βρεθώ σε όλη την Ελλάδα, όλοι μου λένε καλή επιτυχία, που σημαίνει ότι όλοι γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στην κεντροαεριστερά».
-«Η ειδοποιός διαφορά της δικής σας πρότασης, της δικής σας υποψηφιότητας, ποια είναι;» αντιτείναμε και η κ. Γεννηματά απάντησε: «Η δική μου πρόταση –και γι’ αυτό ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης των προοδευτικών πολιτών- είναι ότι μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα και μετά τις εκλογές, όχι μόνο ότι κάναμε μέχρι σήμερα. Και μ’ αυτή την ενότητα η παράταξη να κάνει το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός».
-Όσον αφορά τις προτεραιότητές της, η ίδια τόνισε: «Η προτεραιότητά μου είναι να πετύχουμε στο εγχείρημα να αποκτήσει μεγάλη δυναμική για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε μια εθνική γραμμή για τον τόπο και την μεγαλύτερη δυνατή εθνική συνεννόηση γύρω από ένα εθνικό σχέδιο για την Ελλάδα».


Σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με τοπικούς φορείς και στελέχη της παράταξης στην Πρέβεζα ανέφερε τα εξής: «Είμαι χαρούμενη γιατί εδώ στην Πρέβεζα συναντηθήκαμε όλοι. Είναι εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα και τις κινήσεις που συμμετέχουν στο εγχείρημα. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί η πρωτοβουλία που πήρα πριν από τόσο καιρό πέρασε από δυσκολίες αλλά σήμερα πήρε σάρκα και οστά. Τώρα η σκυτάλη έχει δοθεί στους προοδευτικούς Έλληνες πολίτες. Θέλω από εδώ, από την Πρέβεζα να απευθύνω ένα κάλεσμα. Σε όλους όσους νοιάζονται για το χώρο της Κεντροαριστεράς. Σε όλους όσους νοιάζονται για μέλλον και την πορεία του τόπου. Να έρθουν και να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του Επικεφαλής αυτού του χώρου της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.
Θέλουμε μια γιορτή της δημοκρατίας. Η μεγάλη συμμετοχή θα δώσει μεγάλη δυναμική.

GENNHMATA ARTA PREBEZA 2017 SEPT PREBEZA APO FOFH
Θα μπορέσουμε έτσι να ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς, να ανακτήσει τη δύναμη της η Κεντροαριστερά, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και τελικά να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε για τη χώρα μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση, μια πραγματική ελπίδα για να φύγουμε από την επιτροπεία και να αφήσουμε οριστικά πίσω τα μνημόνια και την κρίση. Γι αυτό μέσα από την υποψηφιότητά μου ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, μια καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Δημιουργούμε την μεγάλη κεντροαριστερά
Κανένας άλλος δεν έχει τόσο συγκεκριμένα πράγματα, όπως τα εξειδικεύσαμε μάλιστα στη ΔΕΘ. Για το πώς μπορούμε να πυροδοτήσουμε την ανάπτυξη, ποιες είναι οι μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κράτος για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τις επενδύσεις – και βεβαίως πως θα στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εκτός από τις μεγάλες επενδύσεις που πρέπει να προσελκύσουμε, με σταθερό φορολογικό σύστημα, με συγκεκριμένα κίνητρα για τους μικρομεσαίους. Διότι αυτές οι επιχειρήσεις είναι που μπορούν να δημιουργήσουν άμεσα χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Θέλουμε δουλειές. Θέλουμε δουλειές για τους νέους ανθρώπους μας, τα νέα παιδιά, ώστε να τα κρατήσουμε στον τόπο τους. Και βεβαίως παρουσιάσαμε και οκτώ προτάσεις για πραγματική αλληλεγγύη, ώστε να στηρίξουμε όσους το έχουν ανάγκη».
Θέλουμε μια γιορτή της δημοκρατίας
GENNHMATA ARTA PREBEZA 2017 SEPT PREBEZA APO FOFH 2

Σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με τοπικούς φορείς και στελέχη της παράταξης στην Πρέβεζα ανέφερε τα εξής: «Είμαι χαρούμενη γιατί εδώ στην Πρέβεζα συναντηθήκαμε όλοι. Είναι εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα και τις κινήσεις που συμμετέχουν στο εγχείρημα. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί η πρωτοβουλία που πήρα πριν από τόσο καιρό πέρασε από δυσκολίες αλλά σήμερα πήρε σάρκα και οστά. Τώρα η σκυτάλη έχει δοθεί στους προοδευτικούς Έλληνες πολίτες. Θέλω από εδώ, από την Πρέβεζα να απευθύνω ένα κάλεσμα. Σε όλους όσους νοιάζονται για το χώρο της Κεντροαριστεράς. Σε όλους όσους νοιάζονται για μέλλον και την πορεία του τόπου. Να έρθουν και να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του Επικεφαλής αυτού του χώρου της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑΣ
  
GENNHMATA ARTA PREBEZA 2017 SEPT PREBEZA GIA EPISHMANSEIS 2
Θέλουμε μια γιορτή της δημοκρατίας. Η μεγάλη συμμετοχή θα δώσει μεγάλη δυναμική.Θα μπορέσουμε έτσι να ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς, να ανακτήσει τη δύναμη της η Κεντροαριστερά, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και τελικά να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε για τη χώρα μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση, μια πραγματική ελπίδα για να φύγουμε από την επιτροπεία και να αφήσουμε οριστικά πίσω τα μνημόνια και την κρίση. Γι αυτό μέσα από την υποψηφιότητά μου ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, μια καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε όλοι μαζί».
 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΚΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!