Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για το Επιμελητήριο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ν.Πρέβεζας Πρατηριούχων Θ. Χαλάστρας

                   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ 


Στον δρόμο των εκλογών του Επιμελητηρίου Πρέβεζας που θα γίνουν στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, ήδη σε εξέλιξη βρίσκονται διάφορες ζυμώσεις προκειμένου να καταρτιστούν τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων που θα ηγηθούν του συνδυασμού.
Για την ώρα, από τον κεντροδεξιό χώρο, έκδηλη και αξιοπρόσεκτη είναι η προσπάθεια του Γιάννη Μπούρη που όπως πληροφορούμαστε, την ερχόμενη βδομάδα θα γίνει επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ιδίου και άλλων ατόμων του συνδυασμού.
Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, μια άλλη αξιόλογη υποψηφιότητα από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ήταν αυτή του Πρόεδρου Συνδέσμου Νομού Πρέβεζας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, κ. Θεοφάνη Χαλάστρα, που όμως σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε ο ίδιος στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, για προσωπικούς λόγους αποσύρει το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του να ηγηθεί ενός συνδυασμού πλην όμως στηρίζει πλήρως το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπούρη το οποίο πρόσκειται στον χώρο της κεντροδεξιάς και δη της Ν.Δ. 
Δεν έχει εξακριβωθεί  αν ο Χρήστος Σφρίντζερης νυν αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου   παρενέβη για την απόσυρση αυτής  της υποψηφιότητας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!