Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Μεσαίωνας ....

Ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια !

Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, έχει σπουδάσει Θεωρητική Φυσική στο Πανεπιστήμιο του Lancaster. Επίσης έχει σπουδάσει στο Cambridge University ενώ είναι διδάκτωρ του Τμήματος Φυσικής του Βρετανικού Πανεπιστημίου Imperial College.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ο Νίκος Παππάς, έχει εργαστεί σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, στο Ινστιτούτο Fraser of Allander. Ο δε εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κατρούγκαλος που έχει πει ότι θα κάνει το παν για να αποτρέψει τα ιδιωτικά πανεπιστήμια έχει δουλέψει σε πλείστα ερευνητικά κέντρα στο εξωτερικό. Ο Κ. Δουζίνας, καθηγητής φιλοσοφίας δικαίου έχει εργαστεί σε πανεπιστήμια και κολέγια του εξωτερικού. Σύμφωνα με το βιογραφικό του: Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτωρ του Νομικού Τμήματος του London School of Economics. Είναι τακτικός καθηγητής της Νομικής και Κοσμήτορας της Σχολής των Ανθρωπιστικών Σπουδών και Τεχνών του Birkbeck College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια Middlesex και Lancaster και υπήρξε από το 1992 ιδρυτικό μέλος της Νομικής Σχολής του Κολλεγίου του Birkbeck. Υπήρξε Πρόεδρος της Σχολής από το 1996 έως το 2002 και επικεφαλής των προέδρων όλων των Νομικών Σχολών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου την περίοδο 1999-2000. Επίσης είναι επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, των Παρισίων, της Θεσσαλονίκης και της Πράγας, του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας, της Νομικής Σχολής Καρντόζο, του Πανεπιστημίου Γκρίφφιθ και του Πανεπιστημίου του Πεκίνου. Διευθυντής του ακαδημαϊκού περιοδικού «Law and Critique: International Journal of Critical Legal Thought».

Ο δε κ. Σταθάκης έχει σπουδάσει και διδάξει σε κορυφαία πανεπιστήμια της Βρετανίας και των ΗΠΑ ενώ έχει εργαστεί ως ερευνητής σε μεγάλα ευρωπαικά Ινστιτούτα και κέντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!