Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Είναι οριστικό. Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Πρέβεζα, ο Γιώργος Κολοβάτσιος

Του έγινε πρόταση απ’ την ηγεσία του κόμματος και την αποδέχτηκε – Έχει ισχυρούς δεσμούς φιλίας, με τους πολίτες, περισσότερο στην περιοχή του Δήμου Ζηρού, αλλά και σ΄ όλο το εύρος του νομού Πρέβεζας.

Πάει καιρός που οι πληροφορίες ανέφεραν πως υποψήφιος με τη ΝΔ θα είναι ο γνωστός (σ.σ. και καλός) δημοσιογράφος Γιώργος Κολοβάτσιος και πλέον αυτές επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς όπως μαθαίνουμε, ελήφθη η οριστική απόφαση και ο υποψήφιος βουλευτής, πρέπει ν’ αρχίσει την επικοινωνία του με τους πολίτες.
Ικανός άνθρωπος και με την δυνατότητα, να συνεισφέρει στην προσπάθεια που κάνει η ηγεσία της  και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για το νέο και σύγχρονο πρόσωπο του κόμματος.
Εκτός της αναγνωρισιμότητας που απολαμβάνει λόγω της πολυετούς παρουσίας στο ΣΤΑΡ, ο Γιώργος Κολοβάτισος, έχει ισχυρούς δεσμούς φιλίας, με τους πολίτες, περισσότερο στην περιοχή του Δήμου Ζηρού, αλλά και σ΄ όλο το εύρος του νομού Πρέβεζας.
Σημαντικοί άνθρωποι της περιοχής, έχουν ήδη δηλώσει πως θα στηρίξουν την προσπάθειά του και φυσικά όλα είναι ανοιχτά, για το τελικό αποτέλεσμα.
Καλή επιτυχία…
Gnomi Artas 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!