Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ετήσιος χορός & Κοπή πίτας σωματείου Επισκευαστών αυτοκινήτων & Συναφών Επαγγελμάτων Φιλιππιάδας 4 Φεβ 2019 Κλαδικά - Κοινωνικά 145

Ετήσιος χορός & Κοπή πίτας σωματείου Επισκευαστών αυτοκινήτων & Συναφών Επαγγελμάτων Φιλιππιάδας
Στις 2 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτων και συναφών Επαγγελμάτων Φιλιπιάδας. Ο πρόεδρος του σωματείου Κολιοκίτσος Βησσαρίων και το ΔΣ, φαίνεται πως είχαν οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια και η απόλαυση της φιλοξενίας των προσκεκλημένων ήταν τέτοια που πήραν τα εύσημα ακόμη και διαμέσου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Λουτσάρη στη Φιλιππιάδα και φιλοξένησε 300 άτομα περίπου. Έχουμε τονίσει επανειλημμένως πόσο σημαντικό είναι ο κλάδος να μπορεί να διεισδύει με τέτοιες εκδηλώσεις στην τοπική κοινωνία.
Η βραδιά συνεχίστηκε με άφθονο γλέντι και χορούς. Την επόμενη ημέρα  (Κυριακή 3 Φεβρουαρίου) οι προσκεκλημένοι από μακριά στα πλαίσια της άψογης φιλοξενίας του Προέδρου Βησαρίωνα Κολιοκίτσιου και του Δ.Σ του συλλόγου, βρέθηκαν όλοι μαζί στην Λίμνη Ζηρού και στην συνέχεια κατέληξαν σε ταβέρνα της περιοχής. Ακολούθησε ο θερμός αποχαιρετισμός των διαφόρων προέδρων Σωματείων της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα και μετά όλοι πήραν τον δρόμο της επιστροφής. 
Συγχαρητήρια στο πρόεδρο και το ΔΣ της Φιλιππιάδας και από την συντακτική ομάδα της εφημερίδας "Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου".
Καλή χρονιά σε όλους τους συναδέλφους.
http://tosynergeio.gr

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Bissaris Koliokitsos, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας, ποτό, εσωτερικός χώρος και φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνεται ο Bissaris Koliokitsos, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Bissaris Koliokitsos, άτομα κάθονται, κουστούμι, πίνακας, ποτό και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!