Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011






Θα απολογηθούν για τα στημένα παιχνίδια




ΔΙΩΞΗ και σε ομάδες της Γ’ Εθνικής άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας και τους εκπροσώπους των ομάδων αυτών, καλεί σε ανάκριση τις επόμενες ημέρες. Μεταξύ των ομάδων που οι εκπρόσωποί τους θα κληθούν να καταθέσουν και οι παράγοντες του ΕΘΝΙΚΟΥ Φιλιππιάδας, για κάποια στημένα (όπως ακριβώς το διαβάζετε) παιχνίδια της ομάδας της Φιλιππιάδας. Η είδηση παίχτηκε σ’ όλα τα κανάλια και πλέον αποτελεί θέμα συζήτησης ανάμεσα σ’ αυτούς που στήριξαν τον ΕΘΝΙΚΟ και πλέον αγωνιούν να μάθουν νέα. Το τι θα γίνει ουδείς γνωρίζει, αλλά για να κληθούν απ’ τον εισαγγελέα οι παράγοντες της ομάδας, όλο και κάτι τρέχει, όλο και κάτι θα βγεί…
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ όμως να θυμίσουμε μια μικρή ιστορία. Όταν στις αρχές του καλοκαιριού, η «Γ» είχε καταγράψει την είδηση που έφερε και τον ΕΘΝΙΚΟ Φιλιππιάδας μπλεγμένο στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, ο πρόεδρος του ΕΘΝΙΚΟΥ καθόταν στα καφενεία της Φιλιππιάδας και έστελνε απειλές προς τον υπογράφοντα, ότι θα κάνει αγωγή και άλλες μακακίες, οι οποίες ήταν για να περνάει η ώρα. Ο δε αντιπρόεδρος με είχε καλέσει στο τηλέφωνο και μου είχε πει πως «κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσω με τον δικηγόρο του» και μια πονεμένη ιστορία, η οποία μπορεί και να… αποδείκνυε ότι δεν είχαν καμία σχέση με τα στημένα παιχνίδια.
ΒΕΒΑΙΩΣ η απολογία στον εισαγγελέα μπορεί και να αποδείξει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με τα στημένα και αδίκως κατηγορούνται. Μέχρι τότε όμως και απ’ την εποχή που ο πρόεδρος… έστελνε απειλές προς την «Γ», θα έπρεπε να μην μιλούσαν καθόλου. Αυτοί όμως έκαναν το αντίθετο.
 
ΠΗΓΗ. gnomiartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!