Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Τα καθαρά έσοδα που έχουν βεβαιωθεί, κατατεθεί και υπάρχουν στο ταμείο του Δήμου Σουλίου, είναι 220.614 e (διακόσιες είκοσι χιλιάδες και εξακόσια δέκα τέσσερα ευρώ).

 ΕΣΟΔΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ

Δήμος Σουλίου: 220,000€ τα καθαρά κέρδη απο το Λάμποβο

Μετά και τη λεπτομερή ενημέρωση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, που έγινε στη συνεδρίαση της 14/10/2011, η δημοτική αρχή ανακοινώνει τα οριστικά οικονομικά στοιχεία του λαμπόβου (εισπράξεις – δαπάνες ), ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά από 2 έως 9 Οκτωβρίου.
Α.- Το γενικό σύνολο όλων των εσόδων που προέρχονται από παράβολα και μίσθωση παραπηγμάτων της εμποροπανήγυρης, δημοτικών χώρων, καθώς του προαύλιου στο δημοτικό σχολείο Βούλγαρη, για τη λειτουργία του λούνα παρκ και των ψυχαγωγικών παιχνιδιών, ανέρχεται σε… 262.785 €(διακόσιες εξήντα δύο χιλιάδες και εφτακόσια ογδόντα πέντε ευρώ).

Β.- Το γενικό σύνολο των εξόδων (δαπάνες για την κατασκευή παραπηγμάτων, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και συνδέσεις, συντήρηση και επισκευή μονίμων εγκαταστάσεων WS και λουτρά, χημικές τουαλέτες, προβολή και διαφήμιση του λαμπόβου κ. α. ), ανέρχεται σε 42.171 e (σαράντα δύο χιλιάδες και εκατόν εβδομήντα ένα ευρώ ).
Γ.- Τα καθαρά έσοδα που έχουν βεβαιωθεί, κατατεθεί και υπάρχουν στο ταμείο του Δήμου Σουλίου, είναι 220.614 e (διακόσιες είκοσι χιλιάδες και εξακόσια δέκα τέσσερα ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!