Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Γενικό Πολεοδομικό Μπάχαλο με σπόνσορα έγκριτο τοπογράφο μηχανικό!

•    Έκαναν λάθος στα όρια της Α' ζώνης και θα το διορθώσουν ,εαν  είναι δυνατόν!!!
•    Δύο μεγάλα μελετητικά γραφεία έκαναν λάθος που σαν συνέπεια έχει κάποια εκατομμύρια ευρώ!
Δίνουν βήμα στις φήμες ότι κάποιοι Αλβανοί μηχανικοί τοπογράφοι είναι εντολοδόχοι μεταξύ δήμου και της κοινοπραξίας μελετητών .

•    Ενώ άποψη όλων είναι η προτεραιότητα ένταξης στο σχέδιο πόλης τις περιοχές Παλαιάς Φιλιππιάδας και Ελευθεροχωρίου στο εισαγωγικό σημείωμα αναφέρει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα  αυτή.Τότε με πιο ισχυρό επιχείρημα μπορεί να πείσετε  ότι εφαρμόζετε προτάσεις για ανάπτυξη της  Φιλιππιάδας.

•   
  Μήπως οι ανεξέλεγκτες προτάσεις για  μη ένταξη περιοχών στο σχέδιο πόλης αδυνατίζει την πρόταση για την  ανάπτυξη και εισροή νέων ανθρώπων που αναζητούν φτηνή γη  για επαγγελματική εγκατάσταση στον τόπο τους?
•   
  Πως ξαφνικά αλλάζουν οι συντελεστές δόμησης σε περιοχές που υπολείπονται λίγα μόνο οικόπεδα για να κτιστούν;
•   
Με ποια άλλα ΓΠΣ της περιοχής μας μοιάζει το δικό μας ?
Έπονται αποκαλύψεις  με την ανάρτηση των δασικών χαρτών.


1 σχόλιο:

  1. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητήθηκε εγγράφως από την αντιπολίτευση να γίνει ειδική συνεδρίαση για να ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι για το Γ.Π.Σ.Όμως ο Δήμαρχος αρνήθηκε. Γιατί άραγε;Στην ενημέρωση που έγινε,ελάχιστοι σύμβουλοι της συμπολίτευσης παρευρίσκονταν και όχι σέ όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης.Αυτοί οι κύριοι θα κληθούν να ψηφίσουν για το μέλλον των παιδιών μας;
    Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει εκτενής ενημέρωση όλων. Δεν πρέπει να γίνουν λάθη,που η περιοχή θα πληρώνει για πολλά χρόνια επειδή έτσι θέλουν κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!