Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Παραίτηση βόμβα στο Δήμο Πάργας


Χαστούκι για τα έργα και τις ημέρες της Δημοτικής Αρχής είναι η επιστολή παραίτησης και ανεξαρτητοποίησης της δημοτικής συμβούλου Κατερίνας Ντάση.
Η κ. Ντάση εξαπολύει ένα δριμύ κατηγορώ σε βάρος της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου υπογραμμίζοντας ότι η εικόνα που παρουσιάζεται στους συμπολίτες είναι κάκιστη.
«Μετά από δύο χρόνια διοίκησης του Δήμου μας και νιώθοντας εξαιρετικά απογοητευμένη, βρίσκω τη δύναμη να υψώσω το πολιτικό ανάστημα σε αυτό που έχει διαμορφωθεί και είναι η κάκιστη εικόνα της Δημοτικής Αρχής στα μάτια των συμπολιτών μας.
Δηλώνω με πλήρη ειλικρίνεια, πως οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση είναι πολλοί και έδρασαν προσθετικά, ώστε να καταλήξω σήμερα στην απόφαση αυτή», σημειώνει στην επιστολή της η κ. Ντάση.
Αναλύοντας τους λόγους της παραίτησης σημειώνει πως αυτοί σχετίζονται τόσο με το πρόγραμμα που δεν τηρείται όσο και με προσωπικούς που σχετίζονται με την συμπεριφορά του δημάρχου.
«Σήμερα ενώπιον του σώματος, δηλώνω ότι αποχωρώ και από την παράταξη της συμπολίτευσης και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος. Θέλω να ευχαριστήσω τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης που με στήριξαν στην έως τώρα κοινή μας πορεία.
Εύχομαι η δική μου παραίτηση να προβληματίσει την παράταξη συμπολίτευσης και να αποτελέσει σημείο επανεκκίνησης για την επαναφορά της σημερινής διοίκησης στις προεκλογικές της δεσμεύσεις», σημειώνει στην επιστολή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!