Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ο Τσίπρας δεν έχει κάνει άλλη δουλειά…

 



Καυστικός ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αχελώος tv»



Καυστικός απέναντι στο πολιτικό σύστημα και έντονα επικριτικός απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκεο Αντώνης Καφετζόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
«Ο κόσμος αποφάσισε η χώρα να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να το παλέψει. Το πολιτικό σύστημα όμως δεν το σέβεται. Ο Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρόαιμο γέννημα θρέμμα του πολιτικού συστήματος. Δεν έχουν κάνει καμιά άλλη δουλειά στην ζωή τους εκτός από το να είναι πολιτικοί. Δεν χρειαζόμαστε αυτό, χρειαζόμαστε κάτι πιο προχωρημένο. Νέους ανθρώπους δημιουργικούς». Αυτή ήταν η  δήλωση του δημοφιλούς πρωταγωνιστή στον τηλεοπτικό σταθμό Αχελωος tv.
Προσθέτοντας ότι όλο αυτό που ζούμε ίσως να γίνει αφορμή να δούμε καθαρά τα πράγματα: «Θέλω και ελπίζω να είναι όλο αυτό αφορμή για να ξαναδούμε τι κράτος είχαμε φτιάξει για διακόσια χρόνια. Μήπως ξεκινήσουμε από κάπου κοντά στο μηδέν που έχουμε φθάσει και ωφεληθούμε όλοι. Ο κόσμος κατάλαβε ότι τα συνθήματα όπως: κρέμασμα στο Γουδί, το μούντζωμα στην Βουλή και άλλες τέτοιες συμπεριφορές δεν οδηγούν πουθενά, ήταν απλά εκτονωτικές. Είχαμε προσανατολιστεί σε ένα μοντέλο κατανάλωσης λες και ήμασταν Σαουδική Αραβία και είχαμε κάτι στο υπέδαφος και βγάζαμε λεφτά. Λεφτά υπήρχαν, τώρα δεν υπάρχουν».
Τέλος, συγκεκριμένα για την ελληνική τηλεόραση, δήλωσε: «H τηλεόραση στην Ελλάδα είχε περάσει τρεις φάσεις. Η πρώτη ήταν ένα πάρα πολύ στενό πράγμα που υπήρχαν μόνο τα κρατικά κανάλια και δουλέψαμε εμείς. Μετά μπήκαμε σε μια φάση πιο δημιουργική, έβγαλαν σημαντικές δουλειές, μπήκε δυνατά ο κινηματογράφος, υπήρχαν τα ιδιωτικά κανάλια. Τώρα ζούμε την παρακμή. Δεν μπορούν να παράξουν καινούργιες ιδέες, είτε για λόγους οικονομικούς ή δημιουργικούς. Οπότε αγοράζουμε έτοιμες σειρές από την Τουρκία -που υπάρχει μια συνάφεια στην θεματολογία- και είναι πιο φθηνά από το να τα φτιάξουμε εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!