Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ο Νίκος Μάστορας πρόεδρος στο Δήμο Ζηρού


Χωρίς κανένα
πρόβλημα και με
διάθεση συναίνεσης
οι δημαιρεσίες



Ο γεωπόνος Νίκος Μάστορας (φωτογραφία), που ήταν και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιππιάδας, είναι ο νέος πρόεδρος του Δήμου Ζηρού, μετά τις δημαιρεσίες που έγιναν σήμερα. Αντιπρόεδρος εξελέγη απ’ την πλευρά της μειοψηφίας εξελέγη ο Γεώργιος Γιάννος και γραμματέας ο Νίκος Ρέντζιος απ’ την πλειοψηφία.
Ενδιαφέρον είχε εκφράσει και η πρώην πρόεδρος ΔΣ αλλά στις εσοκομματικές διαδικασίες
που προηγήθηκαν πήρε μόνο 4 ψήφους έναντι 12 του κ Μάστορα.
Μέλη της οικονομικής επιτροπής στην οποία προεδρεύει ο δήμαρχος Δημήτρης Γιολδάσης είναι απ’ την πλειοψηφία οι Κώστας Ανυφαντής, Κώστας Μάρης, Δημήτρης Βάσσης και Περικλής Αθανασόπουλος και απ’ την μειοψηφία οι Γιώργος Ζυγούρης και Γιώργος Παπαφωτίου. Στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής, που και σ’ αυτή προεδρεύει ο δήμαρχος μέλη είναι απ’ την πλειοψηφία οι Ζώης Καραμπάς, Κώστας Κάκος, Δημήτρης Βέργος και Άρης Χασκής, ενώ απ’ την μειοψηφία μέλη είναι οι Γιώργος Παπαφωτίου και Μιχάλης Παπατσίμπας.
Να σημειωθεί ότι η διαδικασία των δημαιρεσιών, έγινε σε κλίμα συναίνεσης, ενώ απ’ την πλευρά του συνδυασμού της μειοψηφίας, δεν προέκυψε καμία αντίδραση. «Το κλίμα ήταν καλύτερο και απ’ την προηγούμενη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά στην «Γ» ο δήμαρχος Δημήτρης Γιολδάσης.
Σ’ ότι αφορά το νέο πρόεδρο Νίκο Μάστορα, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι έμπειρο στέλεχος της αυτοδιοίκησης και έχει διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιππιάδας, την προηγούμενη τετραετία, έχοντας άψογη συνεργασία με το δήμαρχο Δημήτρη Γιολδάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!