Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Αλλαγές στο δήμο Πρέβεζας


Με αλλαγές στις θέσεις του Προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου αλλά και στις επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής ξεκίνησε το νέο έτος για το Δήμο Πρέβεζας.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2013, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τον Αγιασμό των υδάτων, νέα πρόεδρός του εξελέγη η κ. Παρθενία Καζάκου, αντιπρόεδρος ο κ. Παύλος Σαραμπασίνας και Γραμματέας επανεξελέγη ο κ. Κατέρης.
proedreio ds
Στην Οικονομική Επιτροπή Πρόεδρος θα είναι ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης ή ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, αντιπρόεδρος ο κ. Τσούτσης και τακτικά μέλη οι Αντωνίου, Ροπόκης, Κορωναίος, Κακιούζης, Σαραμπασίνας. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Κατσιπανέλης, , Μπαρτζώκας, Φραγκούλης, Τάγκας, Τσαγγάρης.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόεδρος θα είναι ο αντιδήμαρψχος Τεχνικών Έργων και τακτικά μέλη οι Τσαγγάρης, Σπυράκος, Αναγνώστου, Κορωναίος, Κουτρούμπας και Λαζάρου. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Ζέκιος, Τάγκας, Νέσσερης, Ροπόκης, Φραγκούλης
Ο δήμαρχος δεν ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, τις αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων, κάτι που θα γίνει σήμερα το πρωί με την έκδοση της σχετικής απόφασης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πάντως ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου οικονομολόγος κ. Λάζαρος Πιπιλίδης θα αναλάβει το δύσκολο πόστο του αντιδημάρχου των οικονομικών και ο επί δύο χρόνια αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Φραγκούλης θα μείνει στο τιμόνι της Δημοτικής Αστυνομίας, της επιτροπής παιδείας, αθλητισμού αλλά και της Δημοτικής ραδιοφωνίας ως εντεταλμένος σύμβουλος με δικαίωμα υπογραφής, αλλά χωρίς να εισπράττει μισθό.
Ο κ. Κοσμάς Κορωναίος θα αναλάβει ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Ευρωπαϊκών θεμάτων και προγραμμάτων και Δικτύου Πόλεων αμισθί, ενώ ο αντιδήμαρχος Ζαλόγγου κ. Ευάγγελος Ροπόκης αναλαμβάνει την αντιδημαρχεία περιβάλλοντος που διαχειρίζεται το κρίσιμο έργο της καθαριότητας του δήμου. Η θέση του στη δημοτική ενότητα Ζαλόγγου θα καλυφθεί από τον κ. Παντελή Μπαρτζώκα.
Στην δημοτική ενότητα Λούρου ο κ. Λάζαρος Παπαχρήστος θα αντικατασταθεί από τον κ. Χαράλαμπο Κακιούζη ενώ στη θέση του μένει ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Κατσιπανέλης. Όσον αφορά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο επικρατέστερος για τη θέση του Προέδρου είναι ο Κοσμάς Κορωναίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!