Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του 2009 ήταν η τελευταία κυβέρνηση που έκανε ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ !

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου….για άλλη μία φορά μιλώντας με το βάρος και την ωραιότητα της αλήθειας που περισσότερο από ποτέ άλλοτε έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός της παραίτησης, της απογοήτευσης της εξουθένωσης, για να γνωρίσει την κατάσταση που ανέλαβε ως πρωθυπουργός το 2009 το τιμόνι της χώρας …αναφέρθηκε στο δίλημμα Χρεωκοπία ή Μηχανισμός Στήριξης και είπε χαρακτηριστικά: μέτρησα 11 εκατομμύρια Έλληνες - ανθρώπινες ψυχές και όχι λογιστικά…διότι κανένας πολιτικός μπροστά σε αυτό το δίλημμα δεν διαπραγματεύεται τον λαό του…κι εγώ είμαι υπερήφανος που μέτρησα τις ανθρώπινες ψυχές…δεν έπαιξα τους Έλληνες στα ζάρια…ένας πατριώτης πολιτικός, ένας Έλληνας αυτό δεν θα το έκανε…κι εγώ αυτό έπραξα…
ΤΟ ΠΑΣΟΚ του 2009 είχε πρόγραμμα…ή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είχε σχέδιο …προοπτική…και ξερίζωμα κάθε πελατειακής λογικής…και ανασύσταση του κράτους με ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και όχι ανεφάρμοστα λόγια και ψεύτικες ελπίδες.
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του 2009 ήταν η τελευταία κυβέρνηση που έκανε ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και που δεν είχαν κόστος στον ελληνικό λαό…που θα την βγάζανε από το ΜΝΗΜΌΝΙΑ αλλά αυτές δεν στηριχτήκανε από την κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ….και πόσο μάλλον από την κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
Ο στόχος τους και δεν ήταν η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ αλλά η εξουσία……ήθελαν εκεί νοι να είναι στο τιμόνι της χώρας και να ξεχυλώσουν κάθε τι που έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου..διότι χτυπούσε το κατεστημένο και φτάσαμε να είμαστε ξανά στο ΜΗΔΕΝ…..ένα τρύπιο βαρέλι που το νερό κουβαλούσε αλλά ποτέ δεν γέμισε….έτσι και ο ελληνικός λαός πλήρωσε τους μεγαλοσχήμονες Βενιζέλο-Σαμαρά-Τσίπρα-Καμμένο..και η ΕΛΠΙΔΑ έμεινε στις αφίσες και στα συνθήματα
Το ΚΙΝΗΜΑ σήμερα ξανά είναι μπροστά στα προβλήματα του λαού μας , με τις αγωνίες του και τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργήσει προς το χειρότερο Σαμαράς-Βενιζέλος και Τσίπρας - Καμμένος, είναι εκείνο που μιλά για ΕΛΠΙΔΑ στη μεταμνημονιακή εποχή που βρισκόμαστε και η ελπίδα αυτή στηρίζεται στο Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που μιλά για την αλλαγή από εμάς για εμάς.
Μην περιμένουμε να έρθουν οι άλλοι( οι ξένοι) να αλλάξουν εμάς και να μας σώσουν….εμείς πρέπει να σώσουμε τους εαυτούς μας!
Υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ και αυτή μεταφράζεται με μεταρρυθμίσεις, με την Πράσινη οικονομία, με τη Διαφάνεια, με την Αξιοποίηση των πόρων μας και με την απομάκρυνση κάθε είδους μικροπολιτικής και πελατειακής αντίληψης…με την αξιοποίηση των νέων μας που φεύγουν στην ξενιτιά.
Το ΚΙΝΗΜΑ είναι εκείνο που θα σηματοδοτήσει τον αέρα της αλλαγής, της ουσιαστικής αλλαγής που θα έχει Σχέδιο και Μέλλον μακριά από κάθε τι παλιό που πόνεσε και μάτωσε τους Έλληνες.
Είναι εδώ λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρέου και δηλώνε παρών για το καλό των Ελλήνων, για την αλλαγή της χώρας.
Είναι εδώ ο Γιώργος Πααπνδρέου και μιλώντας με Αλήθειες εξηγεί ότι δεν ήταν εκείνος που οδήγησε τη χώρα στο Μνημόνια αλλά οι κακές πολιτικές…να γιατί πρέπει να επικρατήσει η ωριμότητα των Ελλήνων στην πολιτική και να έχουμε έστω από εδώ και στο εξής την προαγωγή και την εξασφάλιση του κοινού καλού και όχι του βολέματος.
Φτάνει πια…αυτό…που μας σκότωσε ως λαός…να το διώξουμε…να το ξεριζώσουμε και μακριά από παραγοντισμούς και εξυπηρετήσεις να προχωρήσουμε να ξαναστήσουμε το σπίτι μας……. τη Χώρα μας……. την πατρίδα μας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει παρών ΔΥΝΑΜΙΚΑ για το καλό των Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!