Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Καταδίωξη φορτηγού στην Άρτα από Θηροφύλακες

 Συνελήφθη ένα άτομο από την καταδίωξη ενός φορτηγού από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, σε συνεργασία με δασικούς υπαλλήλους της ΠΕ Άρτας.

Στη διάρκεια προγραμματισμένης περιπολίας, τις νυχτερινές ώρες, ενημερώθηκε τηλεφωνικά από δασοφύλακα κλιμάκιο της Θηροφυλακής ότι στη θέση «Ρείκια» της ΤΚ Κομποτίου του Δήμου Νικολάου Σκουφά, εντοπίστηκε ένα Ι.Χ φορτηγό. Μέσα σε αυτό επέβαιναν ο οδηγός και ένας συνοδηγός που κρατούσε στα χέρια του έναν προβολέα και ένα ακόμη άτομο το οποίο βρίσκονταν στην καρότσα και έφερε κυνηγετικό όπλο.

Κατά τη διάρκεια της προσέγγισης του κλιμακίου υπήρξε νέα ενημέρωση, ότι ο ίδιος καταδιώκει το Ι.Χ από την ΤΚ Κομποτίου με κατεύθυνση προς τη Φλωριάδα Αιτωλοακαρνανίας, σε περιοχή, όπου έφτασε μετά από λίγο και το κλιμάκιο της Θηροφυλακής.

Το Ι.Χ φορτηγό κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, καταδιωκόμενο από την Θηροφυλακή και τον δασοφύλακα και εισήλθε σε δασικό δρόμο όπου συνεχίστηκε η καταδίωξη, με τον οδηγό να αρνείται να συμμορφωθεί στις προειδοποιήσεις να σταματήσει την πορεία του οχήματος.

Λίγο μετά, στη θέση «Δαφνιά» του Δ. Αμφιλοχίας, το όχημα μείωσε ταχύτητα και ο συνοδηγός και το άτομο που ήταν στην καρότσα τράπηκαν σε φυγή.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ με την σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που όρισε τακτική δικάσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!