Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι στα Ιωάννινα

 

Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, δύο ανήλικοι οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους 3  κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και χρυσαφικά, χρηματικό ποσό 12,15 ευρώ σε κέρματα, ένα κατσαβίδι και 2- χαρτονομίσματα των 5000 δραχμών.

Όταν προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, προέκυψε ότι οι δύο ανήλικοι είχαν ενωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν ενέχονται σε πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, που έγιναν στην πόλη των Ιωαννίνων:

• Διάρρηξη μονοκατοικίας που έγινε χθες (28/09/2020) από όπου αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο, χρυσαφικά και κοσμήματα, το ποσό των -12,15- ευρώ και δύο (2) χαρτονομίσματα των -5.000- δραχμών, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στο ιδιοκτήτη τους.

• Διάρρηξη οικίας που έγινε χθες το πρωί, από όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.

• (2) απόπειρες διάρρηξης οικιών που έγιναν χθες το πρωί.

• Διάρρηξη οικίας που έγινε κατά το χρονικό διάστημα 23-25/09/2020, από όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα.

Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι και 13 φυσίγγια, τα οποία ανήκουν στον πατέρα του, έγκλειστο σε κατάστημα κράτησης της χώρας, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη και για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!