Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

  


Στις 30-08-2020 συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 32 και 36 ετών από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε ΙΧΕ όχημα με οδηγό και ιδιοκτήτη τον ανωτέρω 32χρονο αλλοδαπό, πριν την επιβίβαση σε πλοίο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη πιθανόν ναρκωτικής ουσίας, συγκεκριμένα επεξεργασμένης κάνναβης, συσκευασμένη σε πέντε πακέτα, συνολικού μικτού βάρους 470 γραμμαρίων, καθώς και ενός γυάλινου βάζου που περιείχε άγνωστη  λευκή κρυσταλλική ουσία, μικτού βάρους 190 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας, με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντόπισαν τον 36χρονο συνοδηγό, ο οποίος είχε αποβιβαστεί από το όχημα πριν τον έλεγχο του οχήματος και είχε εισέλθει εντός του λιμένα εξωτερικού.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα καθώς και οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!