Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Έχασε την μάχη για την ζωή η 17χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο πριν την Γέφυρα Καλογήρου



Βαρύς είναι ο φόρος… αίματος στους δρόμους της Πρέβεζας τις τελευταίες ημέρες και «μαύρη» εβδομάδα αποτελεί η περασμένη, καθώς έγιναν δύο πολύνεκρα δυστυχήματα και έχασαν τη ζωή τους συνολικά έξι άτομα. Σοκ και προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως, έχουν «φύγει» τέσσερις νέοι ηλικίας έως 23 χρονών.
Ανάμεσά τους είναι και η 17χρονη από το Θεσπρωτικό, που τα ξημερώματα της Τρίτης έχασε τη μάχη που έδινε, μετά το τροχαίο που είχε σημειωθεί το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική Πρέβεζας- Ιωαννίνων, κοντά στη γέφυρα Καλογήρου. Η 17χρονη νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, όμως τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Στο ίδιο τροχαίο είχε χάσει την ζωή της μία 48χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας «στο 39ο χλμ Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρων, Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαπές, ηλικίας 48 και 76 ετών, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 17χρονη ημεδαπή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 48χρονης επιβαίνουσας στο Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ο τραυματισμός όλων των υπολοίπων, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!