Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνουν στις 4 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. το Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας (6ηΥΠΕ) και η Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ηπείρου


                            ΠΑΝΔΗΜΙΑ και ΕΜΒΟΛΙΟ

Στο γύρισμα του 2021 η πιο σημαντική μάχη είναι η αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την Ευημερία και τη Ζωή. Είναι η βάση για την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ανάπτυξη του ανθρώπου.
Και προϋπόθεση για την θωράκιση της Κοινωνίας έναντι του ιού είναι η ενημέρωση και πληροφόρηση.
Υπό αυτές τις συνθήκες η Διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνουν στις 4 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. το Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας (6ηΥΠΕ) και η Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ηπείρου είναι μια ευτυχής συγκυρία. Ειδικά γιατί την πρωτοβουλία έχουν επιστήμονες και Δομές της Περιφέρειας με τα λιγοστά μέσα που συνήθως διαθέτουν, αλλά ίσως αυτοί γνωρίζουν καλυτέρα τη δίψα των πολιτών για ΥΠΕΥΘΥΝΗ ενημέρωση.
Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι την συζήτηση μπορεί να την παρακολουθήσει ο καθένας, από όποιο σημείο της γης και, ταυτόχρονα, να καταθέσει το ερώτημά του, απλά επισκεπτόμενος τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://l.facebook.com/l.php...
Καθώς και στο youtube:
Στη συζήτηση συμμετέχουν: Τσάρα Σταυρούλα (Καθηγήτρια Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων), Δούμας Μιχαήλ (Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), Καλαϊτζίδης Ρήγας (Διευθυντής Νεφρολογικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων).
Την ιατρική συζήτηση συντονίζει ο Καρδιολόγος Βασίλης Κοίλιας, τον συντονισμό της επικοινωνίας με το κοινό θα έχει ο δημοσιογράφος Μέγας Χρήστος.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!