Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ

 Μια από τις κυρίες δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι να προβλέπει τα γεγονότα που Θα έλθουν σε λίγο, και να προβαίνει σε ιεράρχηση της δουλειάς της.

Για να επιτύχει η Τοπική ανάπτυξη χρειάζεται σωστό σχεδιασμό, ο οποίος γίνεται μόνο αν χρησιμοποιηθούν και ακουστούν οι γνώμες των κατοίκων της περιοχής.

Πιστεύω ότι αυτό έκανε ο Δήμαρχος και πήρε τις αποφάσεις του έχοντας ικανά και δοκιμασμένα στελέχη που θα διοικήσουν τον Δήμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του zirosgr o Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής θα ανακοινώσει τους καινούργιους αντιδημάρχους για την νέα χρονιά.

Έτσι ο  δήμαρχος Νίκος Καλαντζής αντιγράφοντας την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη επιλέγει στελέχη από το βαθύ ΠΑΣΟΚ όπως έκανε ο Κυριάκος  με τον Χρυσοχοΐδη και  Κυριάκο Πιερρακάκη .

Εδώ όμως είχε την πολυτέλεια να ξέρει τους νέους  συνεργάτες αφού διετέλεσαν επιτυχημένα και την προηγούμενη θητεία σαν αντιδήμαρχοι και βοήθησαν μάλιστα να πάρει τις εκλογές ο Νίκος Καλαντζής το 2019.

Φυσικά μιλάμε για τον Χρήστο Γκάρτζιο και Βασίλη Παπαβασιλείου που κατά πάσα πιθανότητα  θα είναι οι καινούργιοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ζηρού.

Για τις άλλες θέσεις μάλλον θα παραμείνουν οι Απόστολος Τάσσης (Αντιδήμαρχος Παλαιάς Φιλιππιάδας ιδιαίτερα συμπαθής στους Ανωγιάτες... ) με καταπληκτική δημιουργική θητεία και η παραμονή έρχεται σαν επιβράβευση  και ο Βασίλειος Ζάβαλης επίσης η ψυχή των JCB και των άλλων μηχανημάτων του Δήμου 

Για το Θεσπρωτικό θα επανέρθει ο Ρεμπής Ζήκος παλιά καραβάνα που ξέρει τα πάντα για την Λάκα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής είναι έξυπνος και έχει την τύχη να έχει πλειάδα στελεχών ισάξια και με παντελή απουσία αντιπολίτευσης διοικεί τον Δήμο περπατώντας.

Τι να πούμε για τον Χρήστο Γκάρτζιο επιτυχημένο επιχειρηματία  Κτηνίατρο και μάλιστα τάρα τελευταία άριστος επιστήμονας στην Φάρμα Ήπειρος και με DNA που δεν χρειάζονται συστάσεις και σίγουρα είναι εγγύηση για το πόστο που θα αναλάβει
 


Ο Βασίλης Παπαβασιλείου συνταξιούχος στρατιωτικός διετέλεσε την προηγούμενη θητεία με μεγάλη αποτελεσματικότητα Αντιδήμαρχος καθαριότητας και έβαλε τάξη στον τομέα του με φανερά αποτελέσματα που σχολιάστηκαν θετικά από τους Δημότες 
Όταν χρειάστηκε έχοντας υψηλό αίσθημα  κοινωνικής ευθύνης σε πρόβλημα υγείας του,  ενημέρωσε δημόσια  και προστάτεψε την υγεία των συνανθρώπων του .
Είναι βασικός πυλώνας στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Νίκου Καλαντζή

Ο παραμένων αντιδήμαρχος Απόστολος Τάσσης (Αντιδήμαρχος Παλαιάς)επιβραβεύτηκε για την προσπάθεια που κατέβαλε χωρίς να υπολογίζει εργατοώρες , άλλωστε από μικρό παιδί έχει μάθει στην σκληρή δουλειά, αν και στοχοποιήθηκε άδικα όπως γίνεται συνήθως με τους ικανούς θεσμικούς!

Ο κατερπίλαλ Ζάβαλης λειτούργησε σαν άνθρωπος για  όλες τις δουλειές και κοιμότανε στις μπουλντόζες και στα φορτηγά παρήγαγε τεράστιο έργο και αξίζει την δεύτερη θητεία .



ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΤΗΣ ΛΑΚΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!