Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Καμία ενημέρωση για τα τεστ και τα κρούσματα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Μεταναστών στην Φιλιππιάδα

 


Πρέπει να αυξήσουν τα test δεν μπορεί να κάνουν μόνο 20 test την ημέρα σε 600 άτομα και να παραμείνετε η καραντίνα , κάποτε θα αρχίσουν να αντιδρούν έχοντας την ανάγκη να εφοδιαστούν με είδη πρώτης ανάγκης .
Με την  άφιξη καινούργιων προσφύγων θα παρουσιαστεί η ανάγκη ποιο μεγάλος αριθμό σε test γιατί κάθε εβδομάδα ανακαλύπτοντας νέων κρουσμάτων το πρόβλημα της καραντίνας θα παίρνει δραματικές διαστάσεις .
Σύμφωνα με πληροφορίες και χθες και, σήμερα είχαμε κρούσματα τα οποία δεν ανακοινώνονται για κάποιον λόγο...και τελεί επτασφράγιστο μυστικό μεταξύ του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Μετανάστευσης 

Οκτώ μέρες μετά την επιβεβαίωση των πρώτων κρουσμάτων, ορισμένα και μόνο ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, τα οποία χρεώθηκαν στο Νομό Πρέβεζας.

Ουδείς σήμερα γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των τεστ που έγιναν στην δομή τα οποία τις πρώτες ημέρες τουλάχιστον εξελισσόταν με ρυθμούς χελώνας, ουδείς γνωρίζει και τον αριθμό των κρουσμάτων.

Ουδείς αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει την τοπική κοινωνία. Ούτε καν η διοίκηση της ίδιας της δομής..

Στη δομή της Φιλιππιάδας διαμένουν περίπου 600 πρόσφυγες και μετανάστες και από την ημέρα που εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα τέθηκε σε καραντίνα.

FacebookTwit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!