Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Φτανει πια το αιματοκύλισμα να ληφθούν μέτρα και γίνει η σύνδεση της Ιονίου οδού με την Γέφυρα Καλογήρου !Θρήνος στην Φιλιππιαδα Ζευγάρι χάνει τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα



Τραγικό   ατύχημα εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν ένα ζευγάρι από τα Ανωγιατά βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Φιλιππιάδας. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην εκκλησία του Αγίου Βησσαρίωνα, όπου η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε το ζευγάρι συγκρούστηκε βίαια με φορτηγό αυτοκίνητο !

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας βρήκαν ακαριαίο θάνατο. 
Το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας έχει αναλάβει την έρευνα για το τραγικό δυστύχημα, εξετάζοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η μοιραία σύγκρουση..

Το πρόβλημα στην Φιλιππιαδα ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τεράστιο γιατί υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρευση με την έξοδο της Ιόνιας οδού να διέρχεται μέσα από τον ιστό της πόλης με αποτέλεσμα δεκάδες ατυχήματα να λαμβάνουν χώρα με πολλούς νεκρούς και τραυματίες !

Είναι καιρός να επέμβουν οι ιθύνοντες για να μην θρηνήσουμε αλλά θύματα και στο συγκεκριμένο σημείο να κατασκευαστεί κόμβος στο συγκεκριμένο σημείο και επιτέλους να γίνει η χάραξη και η σύνδεση της Ιόνιας οδού με την γέφυρα Καλογήρου !


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!