Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Η νίκη του Χάρη Δούκα πρέπει να διασφαλιστεί με κάθε έντιμο πολιτικά και ηθικά τρόπο



 Είναι φανερό ότι θέλουν να τον βγάλουν πάση θυσία από τη μέση, γεγονός που επιβεβαιώνεται καθημερινά από τον τρόπο που αντιδρούν στην κυβέρνηση εναντίον του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι έχουν αποφασίσει να ελέγξουν τα πράγματα. Από τη μια μεριά χτυπούν τον δήμαρχο με κάθε τρόπο, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ποιον φοβούνται, και από την άλλη στηρίζουν ευθέως και ευθαρσώς την Διαμαντόπουλου.
Η υποψηφιότητα της κυρίας που θυμήθηκε ότι είναι ΠΑΣΟΚ μετά από 11 χρόνια περιπλάνησης, έχει να κάνει με τις μεθοδεύσεις του πελατειακού συστήματος που αρνείται να δεχτεί των περιορισμό των προνομίων του και η Άννα Διαμαντοπούλου είναι η λύση.
Όποιον νεοδημοκράτη ρωτήσεις τη γνώμη του θα σου πει Διαμαντόπουλου.
Όποιον «Κυριακίστα» επίσης ρωτήσεις θα σου πει Διαμαντοπούλου. Η γραμμή δουλεύει μια χαρά. Το πρόβλημα τους είναι να μην εκλεγεί ο Δούκας.
Έχουν την κυρία Άννα ως πρόταση και τους υπόλοιπους υποψήφιους φαίνεται να μη τους λογαριάζουν.
Οποίος όμως από αυτούς βρεθεί απέναντι στον Δούκα την δεύτερη Κυριακή θα κινητοποιηθούν να τον στηρίξουν.
Τίποτα λοιπόν δεν έχει κριθεί, τίποτα δεν έχει τελειώσει, η μάχη θα συνεχιστεί μέχρι την κάλπη και η διαφορά Δούκα με τον δεύτερο πρέπει να είναι μεγάλη.
Όσο το δυνατόν μ μεγαλύτερη.
Ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί συλλογικά, ψύχραιμα και αποφασιστικά, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου στις 6 Οκτωβρίου να προσέλθει στα εκλογικά κέντρα όσο περισσότερος κόσμος μπορεί.
Να βάλουμε τα δυνατά μας να κινητοποιηθεί η κοινωνία. Γνωστοί, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι, απλοί γνώριμοι, πρέπει να τύχουν της προσοχής μας.
Είναι μια κρίσιμη μάχη, ίσως από τις πιο κρίσιμες των τελευταίων χρόνων για το ΠΑΣΟΚ – KΙΝΑΛ που θα κριθεί αν θα ξεφύγουμε από τη μιζέρια να τα λέμε και να τα ακούμε μόνοι μας, αυτοϊκανοποιούμενοι που τα λεμέ όμορφα κι ωραία η θα ανοίξουμε τα φτερά μας για την μεγάλη ανατροπή που χρειάζεται ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!