Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση με άρωμα υποψήφιου βουλευτή….


Τις φήμες που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαιώνει ουσιαστικά, με τη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Κίνησης Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης.
Ο κ. Γιαννάκης έδωσε πριν από έναν χρόνο τη μάχη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το τελευταίο διάστημα όμως αυξάνονται οι πληροφορίες που τον θέλουν ως έναν από τους υποψηφίους βουλευτές στο Νομό Πρέβεζας.
Και με το θέμα που επέλεξε ο ίδιος για να τοποθετηθεί δημόσια, επιβεβαιώνει τις φήμες αυτές, καθώς πρόκειται για ένα ζήτημα ευρύτερου πολιτικού ενδιαφέροντος –τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στις παρελάσεις.
Η δήλωση είναι η ακόλουθη:
Η αγανάκτηση που εκδηλώθηκε με διάφορες μορφές είναι αποτέλεσμα της απελπισίας και απόγνωσης του κόσμου για τα επώδυνα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Η οργή είναι δικαιολογημένη , εξηγήσιμη και φυσικά κατανοητή.
Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν. Ειδικά όμως, σε επετείους όπως η 28η Οκτωβρίου , το μήνυμα της Εθνικής Ανεξαρτησίας ,της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας , που είναι απόρροια των αγώνων του Ελληνικού λαού, δεν πρέπει να αμαυρώνεται και να αλλοιώνεται.
Οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες για όλους και ιδιαίτερα για τα χαμηλά και μεσαία στρώματα. Σε καιρούς δύσκολους οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι αποκτούμε ηθικές σταθερές ενότητας , ομοψυχίας και αλληλεγγύης.
Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο μέλλον με όρους παρελθόντος και εθνικού διχασμού.
Απαιτείται σύνεση , ψυχραιμία και ηθική δέσμευση ότι δεν ξεχνούμε , δεν ακυρώνουμε το παρελθόν, σεβόμαστε τους θεσμούς και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!