Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΗΥΘΥΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ


«ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΦΕΙΛΕΙ  ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ  ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΤΤΑ »
Έκκληση για ενότητα και συντεταγμένη πορεία ,έκανε προς τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ,
το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και πρώην Νομάρχης Πρέβεζας κ. Βασίλης Ιωάννου απαντώντας  ,την προηγούμενη βδομάδα,  σε  ερωτήσεις  δημοσιογράφων  στο ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤV  και στο Ρ.Σ. ΗΧΩ 102.7  , σχετικά με τις εξελίξεις στο  εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ
Ο κ. Ιωάννου τόνισε χαρακτηριστικά ότι  οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ , δεν θα πρέπει να ληφθούν «εν θερμώ» και  απαιτείται για ένα μικρό  χρονικό διάστημα να υπάρξει «πολιτική εκεχειρία» μεταξύ των στελεχών.
Παράλληλα  εξέφρασε την ελπίδα , ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα πάρει  ο ίδιος, όπως έχει ιστορική υποχρέωση απέναντι στη παράταξη και τη χώρα , όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες και θα δρομολογήσει τις απαραίτητες  θεσμικές διαδικασίες
ώστε το ΠΑΣΟΚ να οδηγηθεί στις επόμενες εκλογές  με ενότητα  και νικηφόρα στρατηγική  .
« Είχα τονίσει προ πολλού , δήλωσε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο , ο πρώην Νομάρχης Πρέβεζας , ότι αν το ΠΑΣΟΚ δεν ανασυγκροτηθεί , πολιτικά , ιδεολογικά και προγραμματικά με στόχο να  αλλάξει πολιτική φυσιογνωμία  και να εκφράσει και πάλι  με γνήσιο τρόπο τα συμφέροντα των εργαζόμενων και της νεολαίας , τότε κινδυνεύει στις επερχόμενες εκλογές να συρρικνωθεί δραματικά και να ξεπεραστεί από την Ιστορία .
Σήμερα όσο ποτέ η ηγεσία  του ΠΑΣΟΚ  οφείλει να κάνει ένα γενναίο απολογισμό προς τον Ελληνικό λαό , να ζητήσει συγνώμη για τα λάθη και  τις παραλείψεις, και να δρομολογήσει  διαδικασίες στα όργανα  ,προκειμένου συλλογικά  να χαράξουμε μια νέα Εθνική Στρατηγική  που θα εμπνεύσει και θα κινητοποιήσει και πάλι  το λαό .
Μόνο έτσι μπορεί και πάλι το ΠΑΣΟΚ να γίνει  το  πλειοψηφικό ρεύμα που θα είναι χρήσιμο στη χώρα και τους πολίτες».
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Ιωάννου και  απαντώντας στις ερωτήσεις για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του  στις επόμενες εκλογές , τόνισε ότι μόνο και εφόσον  ικανοποιηθούν οι  αυτονόητες προϋποθέσεις που έθεσε δηλ. της ενότητας , της κοινής πορείας και της ανασυγκρότησης της παράταξης , τότε και  μόνο τότε θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για να είναι υποψήφιος Βουλευτής.
« Αν το ΠΑΣΟΚ αποφασίσει  να αλλάξει φυσιογνωμία θα είμαι παρών στη μάχη  για να στηρίξω την  προοπτική της παράταξης  και  να προσφέρω στο νομό και τους συμπολίτες μου, όπως   έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια και από τη θέση του Νομάρχη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!