Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ
ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΟΝ «ΚΟΥΚΟ»

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 


            Κάνουμε γνωστό σε όλους ότι η χωματερή στον «ΚΟΥΚΟ» έκλεισε οριστικά. Μια «βρώμικη» υπόθεση 45 ετών έλαβε τέλος. Η υποβάθμιση της περιοχής, η μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα και ο καρκίνος, τουλάχιστον δεν θα ανανεώνονται πλέον.
            Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν, με ειλικρίνεια, τον αγώνα που κάναμε. Ιδιαίτερα τους συγχωριανούς μας που από την πρώτη στιγμή ξεσηκώθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό μας, ήταν δε το μεγάλο μας όπλο για την πίεση που ασκήσαμε προς κάθε κατεύθυνση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και προς τον δικηγόρο μας κ. Βασίλη Γιάπρο για την χωρίς όρια συμπαράστασή του.
            Θέλουμε να παρακαλέσουμε τη Δημοτική μας Αρχή να πάρει τα κατάλληλα μέτρα έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα χώρο για τη συγκέντρωση στέρεων και ογκωδών αντικειμένων, διότι δεν θα θέλαμε κλείνοντας ο «ΚΟΥΚΟΣ» να δημιουργηθούν άλλα σημεία όπου ανεξέλεγκτα θα ρίχνουν ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες διάφορα αντικείμενα.
            Τέλος δηλώνουμε ότι  θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης και ανάπλασης του χώρου της πρώην χωματερής. 



Μετά τιμής
Η Επιτροπή Αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!