Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Εθνικός Φιλιππιάδας: Αίτημα στην Football league 2 να συμπεριληφθεί στην κλήρωση

Αίτημα στην Ένωση της Football league και Football league 2 να συμπεριληφθεί στην κλήρωση της τρίτης κατηγορίας κατέθεσε ο Εθνικός Φιλιππιάδας διεκδικώντας τη θέση του Αετού Σκύδρας, ο οποίος πρωτοδίκως έχει υποβιβαστεί.
Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση της Ένωσης της Football League και Football League 2, ο Αετός Σκύδρας έχει υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική για το σκάνδαλο με τα στημένα καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στον βαθμολογικά πίνακα της Football League 2. Βέβαια, εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων στην οποία έχει προσφύγει ο Αετός.
Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Εθνικού Φιλιππιάδας θέλησαν να εκμεταλλευτούν την πρωτόδικη απόφαση που… στέλνει το σωματείο της Σκύδρας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και κατέθεσαν αίτημα στην ΕΠΑΕ, προκειμένου να συμπεριληφθεί η ομάδα τους στην κλήρωση της Football League 2, που είναι πολύ πιθανό να λάβει χώρα τη Δευτέρα στις 7 Νοεμβρίου.
Μάλιστα, οι διοικούντες το σύλλογο έχουν ακόμη ένα… πάτημα σε περίπτωση που τελεσιδικήσει ο υποβιβασμός του Αετού, αφού η βαθμολογία της Football League 2 είχε επικυρωθεί με επιφύλαξη για τυχόν αποφάσεις που θα εκδοθούν από τα πειθαρχικά όργανα.
Να σημειωθεί ότι ο Εθνικός έχει δηλώσει συμμετοχή στη Δ’ Εθνική, ωστόσο, η κληρωτίδα τα… έφερε έτσι ώστε να έχει… ρεπό στα δύο πρώτα ματς του 5ου ομίλου.
Στο έγγραφο της ΕΠΑΕ αναφέρει ότι: Oίκοθεν νοείται η Football League και η Football League 2 υποχρεούται και θα σεβαστεί εκτελώντας οποιαδήποτε απόφαση διαφοροποιεί την παραπάνω πραγματικά  και νομικά περιστατικά


Κάτι τέτοιο στην προκειμένη σημαίνει ότι ο Αετός Σκύδρας καταλαμβάνει την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα και η ομάδα του Μακεδονικού την προτελευταία και η ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας παραμένει στην Football League 2.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!