Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΟΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ




Στο ξενοδοχείο ΙΛΙΑΝΑ στην Φιλιππιάδα


Σπουδαίο εστιατόριο, με πολύ καλές τιμές…



Ένα πολύ μοντέρνο εστιατόριο, που όμοιό του δεν συναντάς εύκολα στην περιοχή, λειτουργεί στο ξενοδοχείο ΙΛΙΑΝΑ στην Φιλιππιάδα και ο χώρος του για όλο το χρόνο, αλλά και ειδικά για την εποχή των μεγάλων θερμοκρασιών, είναι ο καλύτερος να απολαύσει ο καθένας πολύ καλό φαγητό σε δροσερό περιβάλλον, μιας και ο κλιματισμός του είναι μοναδικός.
Στο ξενοδοχείο ΙΛΙΑΝΑ στην Φιλιππιάδα«Το εστιατόριο του Iliana προσφέρει ελληνικά παραδοσιακά πιάτα που παρασκευάζονται με τοπικά προϊόντα», εξήγησε στην «Γ» ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου Κώστας Τσώλης, ο οποίος συμπλήρωσε πως εδώ και αρκετό καιρό η διεύθυνση του εστιατορίου προτείνει οικονομικά μενού, για όλους τους πελάτες. Τα λαχανικά, τα κρέατα και όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι τοπικής παραγωγής και καθιστούν τα πιάτα που προσφέρονται μοναδικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το χοιρινό κότσι, το οποίο προσφέρεται στην τιμή των 8 ευρώ και η μία μερίδα, αρκεί για να χορτάσουν δύο άτομα. Και πολλές άλλες προτάσεις, με φόντο και το οικονομικό έχει ετοιμάσει το εστιατόριο.
Όσοι πήγαν, αποτελούν τους μόνιμους θαμώνες του χώρου… Σας προτείνουμε μια επίσκεψη και είμαστε σίγουροι, ότι θα συμφωνήσετε με όσα παραπάνω καταγράφουμε. 

1 σχόλιο:

  1. Με μια μερίδα κότσι χορταίνουν δύο άτομα; Πότε αδυνάτισες ρε Σταύρο και δεν το καταλάβαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!