Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012


ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΚΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ,
υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας

Αυτή την ώρα, χρέος και ευθύνη μας απέναντι στο λαό και τον τόπο, είναι να κάνουμε το καλύτερο ώστε να διασφαλίσουμε, μέσα από την παρουσία μας στην Ευρωζώνη, ένα καλύτερο αύριο.  
Αυτή την ώρα, που εγώ και οι συνεργάτες μου δίνουμε  μάχη για την ενότητα και τη συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Πρέβεζας, κάποιοι τορπιλίζουν την προσπάθεια έχοντας ξεκινήσει ένα ρεσιτάλ θρασύτατων συκοφαντιών εναντίον μας. Χωρίς ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας, διαδίδουν ασύστολα ψεύδη, σε μία αδίστακτη επιχείρηση πολιτικής αλητείας της χαμηλότερης υποστάθμης.
Λυπάμαι για τους διακινητές της συντονισμένης δυσφήμισης εναντίον μου. Λυπάμαι γιατί κάποιοι θεωρούν τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα φέουδό τους. Λυπάμαι γιατί επιμένουν σε παλαιοκομματικές πρακτικές και νοοτροπίες που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.
Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με συκοφαντίες και συκοφάντες. Την απάντηση που τους πρέπει θα την πάρουν από τους πολίτες.
Συνεχίζω την προσπάθεια για την ενότητα και την προοπτική του ΠΑΣΟΚ, για την κάθαρση και την ανανέωση στο Κίνημα μας, για τη στήριξη του Βαγγέλη Βενιζέλου, για μια Ελλάδα ζωντανή, με ελπίδα και προοπτική στην Ευρώπη.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!