Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012


Αυξήσεις 70% στα δημοτικά τέλη.
Στη συνεδρίαση την Δευτέρα 24 Μαΐου  του Δημ. Συμβ. του Δήμου Ζηρού η παράταξη του Δημάρχου κ. Γιολδάση που στηρίχθηκε από τη Ν.Δ έφερε και ψήφισε αύξηση των δημοτικών  τελών μέχρι και 70% .
Επιβεβαιώνεται η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης  ότι οι Δημοτικές αρχές που στηρίζονται από τα κόμματα Πασοκ Ν.Δ και ΣΥΝ, τα οποία στηρίζουν τον Καλλικράτη,  θα λειτουργήσουν ως φορομπηχτικός  μηχανισμός και θα είναι τοπ μακρύ χέρι της κεντρικής διοίκησης στην αντιλαϊκή επίθεση που θα ακολουθήσει.
Στον αντίποδα αυτής της πολιτικής στέκεται  σύμφωνα  και με τις διακηρύξεις της η Λαϊκή Συσπείρωση :
·        κατήγγειλε ως απαράδεκτες τις αυξήσεις τη στιγμή που έχουμε καταιγίδα από αυξήσεις , φορολογίες και   χαράτσια    σε ένα κόσμο που τον μαστίζει η φτώχεια, ανεργία και απολύσεις . Ένα κόσμο που τον έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης για να προστατεύσουν  την κερδοφορία τραπεζών μονοπωλιακών ομίλων και ισχυρών οικονομικών συμφερόντων.
·        Κατάθεσε προς ψήφιση την δική της πρόταση : καμία αύξηση και διαγραφή των χρεών σε ανέργους ,απολυμένους και φτωχά νοικοκυριά. (έλαβε μόνο τη δική της ψήφο)
Βούτυρο στο ψωμί ήταν για την παράταξη του Κ Γιολδάση  η πρόταση του συνδυασμού του κ. Ζυγούρη   για αναβολή,  αντί να την  καταψηφίσει.   Καλούμε τους Δημότες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και  στις ερχόμενες εκλογές  να καταδικάσουν τα κόμματα ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρμαχοι αυτών των βάρβαρων πολιτικών και ποιο γνήσιοι εκφραστές τους.
Να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ΚΚΕ  έτσι ώστε  να αναπτυχθεί ένα ρωμαλέο  κίνημα   μετά τις εκλογές που θα βάζει  φραγμό στα αντιλαϊκά τους σχέδια  στη ρότα για  ανατροπή αυτής της πολιτικής.  
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Τσεκούρας Πέτρος  Δημ. Συμβ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!