Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 25 χρόνια λειτουργίας του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος η Ενορία μας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου και την στήριξη του Δήμου Ζηρού, διοργανώνει Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 6.00μ.μ. στο Πνευματικό

 Κέντρο του Δήμου Ζηρού.

Άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία από την Ενορία του Αγίου Βησσαρίωνα που με την καθοδήγηση του   Παππά Λευτέρη, ένα  διαμάντι για την κοινωνία μας, σαν ιερωμένος αλλά και σαν άνθρωπος, δίνει την δυνατότητα στο φτωχό πολιτιστικό χειμώνα της περιοχή μας να ανατείλει μια ηλιαχτίδα  με πνευματικό ορίζοντα τις παιδικές αγνές ψυχές!
ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 

                                    ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μέσα από αυτόν το Διαγωνισμό θέλουμε:
  1. Τα παιδιά να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο ελληνικό τραγούδι, να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να αναδείξουν το ενδεχόμενο ταλέντο τους στο τραγούδι.
  1. Μικροί και μεγάλοι να ευαισθητοποιηθούν στην με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό αντιμετώπιση των ιδιαίτερων ικανοτήτων και χαρισμάτων των άλλων, μέσα σε μια κοινωνία που γίνεται μέρα με την ημέρα όλο και πιο ατομοκεντρική, όλο και πιο ανταγωνιστική.
  1. Τα παιδιά να οδηγηθούν από το Εγώ στο Εμείς, από τη Μονωδία στην Χορωδία, για να ζήσουν τη μοναδική χαρά της κοινωνίας των προσώπων και της συλλογικής δημιουργίας.

[Παράλληλος, δευτερεύων σκοπός του Διαγωνισμού θα είναι η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, στα LIVE του Διαγωνισμού, για το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο].
Φιλόπτωχο Ταμείο].       ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ! 
Προαιρετικό «εισιτήριο»: συσκευασμένα τρόφιμα, για το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας μας, στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου. 
Μπορείτε να προμηθευτείτε τις λίγες Προσκλήσεις που έχουν μείνει, από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου κατά την Είσοδο.Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΤ ΤV ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!


Η συμμετοχή του Νεκτάριος Μαλλά που μάγεψε όλη την Ελλάδα με την φωνή του, έρχεται στην Φιλιππιάδα να μαγέψει κι εμάς με τα τραγούδια του, να κάνει σεμινάριο ορθοφωνίας στις Χορωδίες μας και όχι μόνο, αλλά και να βοηθήσει σαν μέλος της κριτικής επιτροπής τα παιδιά μας στον Μεγάλο Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού, που θα γίνει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 6.00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζηρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!