Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

             ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ 


                      ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ  ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ                                                                               ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
 Πείτε μου σε ποια πόλη της Ευρώπης γίνεται αυτό το χάλι; Και αν δεν μπορείτε εσείς κύριοι αρμόδιοι τότε ποιος μπορεί; Κανένας σχεδιασμός καμία προοπτική. . Για πόσο καιρό όμως,  τα αδέσποτα κάθε χρόνο   είναι διπλάσια.και το πρόβλημα θα μεγαλώνει.
Ο πολιτισμός σε μια πόλη δεν εξαρτάται από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις ημερίδες!
Έχουμε όλοι αντιληφθεί ότι στον Δήμο μας υπάρχουν δεκάδες αδέσποτα  και δεν νοιάζεται κανείς.. Όχι μόνο ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και, οι ίδιοι ,οι πολίτες που παίρνουν τα ζώα σπίτι τους και μετά τα αφήνουν ελεύθερα στους δρόμους.
Το Σάββατο το βράδυ ένα λυκόσκυλο έπεσε θύμα ατυχήματος στην Εθνική οδό στο ύψος του Ταχυδρομείου
Σπάραζε τραυματισμένο στην άκρη του δρόμου και αφού επιλήφθηκε προς τιμήν της η αστυνομία .έκλεισε τον δρόμο και κάλεσε τον Δήμο.
Βέβαια που να βρεθεί κτηνίατρος τέτοια ώρα για να περιθάλψει το άτυχο ζώο;
Το τραυματισμένο ζώο πέθανε κλαίγοντας στην άκρη του δρόμου παρατημένο και σκεπασμένο με ένα σεντόνι που του άφησε ο δήμαρχος μη μπορώντας να κάνει τίποτα άλλο.
Αυτά τα περιστατικά χαρακτηρίζουν κύριοι  του Δήμου Ζηρού και κύριοι Δημότες τον πολιτισμό και την ευαισθησία κάθε πολίτη!
Να μην το παίζουν Φιλόζωοι ,επειδή πετάνε μια φορά ένα κομμάτι ψωμί σε ένα σκυλί!
Να μην είμαστε υποκριτές!
 Είμαστε Φιλόζωοι επειδή χαϊδέψαμε  ένα σκυλί; Φτάνει αυτό για να μας πουν  φιλόζωο; Τόσο απλό είναι;  Φιλόζωος σημαίνει αγαπάω τα ζώα έτσι δεν είναι; Κι όταν αγαπάω τα ζώα γίνεται να τα σκοτώνω; Όχι φυσικά!  Κι όταν για κάποιο λόγο τα παρατάω χωρίς φροντίδα σαν αδέσποτα είναι σαν τα σκοτώνω.!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!