Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Νίκη Βόλου VS Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0


 Δηλώσεις Ηλία Μαγκάκη

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Νίκη Βόλου-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0: Δηλώσεις Ηλία Μαγκάκη

Ο προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας Ηλίας Μαγκάκης τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο Π. Μαγουλάς τα εξής:
«Θα μας πέρναγε για τρελούς κάποιος, αν λέγαμε πριν το πρωτάθλημα ότι θα έρθει η Φιλιππιάδα με 12 βαθμούς διαφορά και θα διεκδικήσει το παιχνίδι επί ίσοις όροις μέσα στον Βόλο. Είχαμε την ατυχία στο πρώτο ημίχρονο να χάσουμε έναν βασικό μας παίκτη, τον Παπαβασιλείου, κάτι που μας αποσυντόνισε, ενώ είχαμε και δεύτερη ατυχία στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου κι ουσιαστικά παίξαμε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες. Κάναμε δύο αλλαγές στο 46’ με πιο φρέσκους παίκτες, γιατί θέλαμε να διαχειριστούμε λίγο τον χρόνο, καθώς έχουμε τοπικό ντέρμπι την Τετάρτη, που για μας είναι τελικός.
Η Νίκη είχε την κατοχή, γιατί εμείς το θέλαμε και δε δημιουργούσε ουσιαστικές φάσεις εκτός από το γκολ. Έχω να πω μπράβο στα παλικάρια μου, γιατί έπαιξαν στα ίσια τη Νίκη, που έχει ειδικό βάρος, ιστορία, στόχο διαφορετικό από μας και φανέλα. Δεν μπορώ να πω ότι διεκδικήσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το μυαλό και η τακτική που είχαμε, μας βοήθησαν να βγάλουμε το παιχνίδι με 1-0. Το ότι φώναζαν οι φίλαθλοι της Νίκης πως τελείωσε το παιχνίδι από το 43’, αυτό είναι επιβράβευση για τα παιδιά. Δε μας αποσυντονίζει η ήττα από τη Νίκη Βόλου, είναι χαρά μας και τιμή μας να χάνουμε από ομάδες σαν τη Νίκη Βόλου. Αν χάναμε από κάποια άλλη ομάδα, δε θέλω να πω όνομα, ίσως να ήμουν στεναχωρημένος. Όμως αυτό το παιχνίδι το είχαμε σ’ αυτά που ίσως χάναμε. Εμείς θέλουμε τα παιχνίδια με τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με μας.
Καλή συνέχεια στον Κώστα τον Βελιτζέλο, που δεν είναι βοηθός, αλλά προπονητής. Θα κάνει δουλειά εδώ, είναι άνθρωπος του σύγχρονου ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!