Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ο τελευταίος κρίκος της Αλυσίδας του Καραμανλισμού!!

Η στροφή του Σύριζα και του Τσίπρα σε πρόσωπα που προέρχονται από την παλαιοδεξιά (με επίφαση νεοκαραμανλισμού) και με βασικό χαρακτηριστικό τους την αποτυχία στην προτέρα πολιτική τους πορεία δείχνει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται και στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει.
Ο Πολύδωρας αποτελεί τον τελευταίο (επί του παρόντος) κρίκο μιας τέτοιας αλυσίδας, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, βασικός υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή (2004-2009), οι οποίες οδήγησαν στον δημοσιονομικό εκτροχιασμό (κρυφό έλλειμμα 15%) και την μετέπειτα ουσιαστική χρεοκοπία της χώρας.
Μέλη αυτής της αλυσίδας είναι:
Ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος (περιττεύουν οι περαιτέρω προσδιορισμοί)
Ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (πρώην εισαγγελέας και αρχηγός της ΕΥΠ), που επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή κολακεία προς τον Πρωθυπουργό που του έδωσε Χαρτοφυλάκιο.
Ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, πρόθυμος αρωγός των κυβερνητικών επιδιώξεων, ακόμα και με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη (εδώ) και άλλοι σε κατώτερα πόστα.
Ο Πολύδωρας, «υπουργός της ζαρντινιέρας», των προσλήψεων (κατά προτεραιότητα) αγροφυλάκων καλείται τώρα να σώσει το νόμο Παππά, μετά το χαστούκι του Συμβουλίου της Επικρατείας. Αλλωστε, τον έχει υποστηρίξει με θέρμη.
Protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!