Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Πλημμυροπαθείς ζήτησε να κηρυχθούν οι Δ.Ε. Ζαλόγγου και Λούρου ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάν


Μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα, με καταιγίδες και εντονότατες βροχοπτώσεις που  εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας 21-22/10 2012, και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο οδικό δίκτυο (εθνικό, επαρχιακό, δημοτικό & αγροτικό), όσο και σε κτίρια κατοικιών, επιχειρήσεων, κτηνοτροφικών μονάδων καθώς και σε  καλλιέργειες, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου ζήτησε να κηρυχθούν ως πλημμυροπαθείς οι περιοχές που επλήγησαν.

Οι περιοχές που επλήγησαν ιδιαίτερα είναι η περιοχή Δημοτικής Ενότητας Λούρου και η περιοχή  Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου.

Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας, του Δήμου αλλά και ιδιωτών προσπαθούν να αποκαταστήσουν ζημιές και τη βατότητα στο οδικό δίκτυο, απομακρύνοντας φερτά υλικά, και διευκολύνουν την εξομάλυνση της κατάστασης, ανταποκρινόμενα στις έκτακτες ανάγκες. Θα συνεχίζουν να εργάζονται το Σαββατοκύριακο και τις επόμενες ημέρες ενώ όλος ο μηχανισμός  θα βρίσκεται σε επιφυλακή, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!