Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Σε λειτουργία και πάλι ο αξονικός τομογράφος στην ΆρταΣε λειτουργία τέθηκε και πάλι ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Άρτας, ο οποίος για αρκετό διάστημα παρουσίαζε προβλήματα. Οι βλάβες είναι αρκετές συχνές εξ αιτίας της παλαιότητάς του και συχνά ο χρόνος αποκατάστασης είναι μεγάλος λόγω των δυσκολιών στην εξεύρεση ανταλλακτικών.

Για την οριστική επίλυση των προβλημάτων έχει κινηθεί η διαδικασία για την προμήθεια νέου αξονικού ο οποίος το προσεχές διάστημα αναμένεται να είναι έτοιμος για να δοθεί σε χρήση.
Τα ζητήματα που ανακύπτουν στην λειτουργία του Νοσοκομείου και την εξυπηρέτηση των ασθενών, λόγω των βλαβών στον αξονικό, αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος και του ιατρικού συλλόγου Άρτας.
«Για μια ακόμη φορά έγινε σαφές ότι η αυξημένη ευθύνη τόσο των οργάνων του Ιατρικού Συλλόγου όσο και των Διοικήσεων του Νοσοκομείου καθώς και η καλόπιστη συζήτηση, είναι ο καλύτερος τρόπος να επιλύονται τα προβλήματα», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!