Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Σύλληψη επτά ατόμων στην Φιλιππιάδα επειδή έπαιζαν πόκερ !

               ΕΠΑΙΖΑΝ  ΠΟΚΕΡ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ 
                         ΕΦΤΑ ΑΤΟΜΑ !!!!!!!!!!!


Συνελήφθησαν επτά άτομα στη Φιλιππιάδα, για παράβαση –κατά περίπτωση- της Νομοθεσίας για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, συνελήφθησαν, χθες (19-12-2017) αργά το βράδυ στη Φιλιππιάδα, έξι ημεδαποί, ηλικίας 51, 46, 29, 52, 19 και 49 ετών, καθώς και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση –κατά περίπτωση- της Νομοθεσίας για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα.
Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ στη Φιλιππιάδα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, σε ισόγειο χώρο, ιδιοκτησίας του 51χρονου ημεδαπού.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος είχε επιτρέψει τη διενέργεια και διεξαγωγή του απαγορευμένου και τυχερού παιγνίου « poker texas holdem », στο οποίο συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους έξι συλληφθέντες.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
• το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ,
• μία τράπουλα και (516) μάρκες πονταρίσματος,
• ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου,
• εξωτερικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, αποτελούμενο από μία κάμερα και καταγραφικό, προκειμένου να πραγματοποιείται ελεγχόμενη είσοδος.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!