Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Χωρίς νίκη παραμένει στην έδρα του ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

Να Αλλάξουμε έδρα δεν παει άλλο .......


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο της Φιλιππιάδας και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 2ο λεπτό έπειτα από κάθετη πάσα, ο Γαστεράτος με ωραίο πλασέ στη γωνία έκανε το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν την ΑΕΛ και πλησίασαν στο γκολ, με αποκορύφωμα τη φάση του 45ου λεπτού, όταν από σέντρα του Μάγγου από τα δεξιά, ο Παπαρούνης πλάσαρε όμως η μπάλα κόλλησε στη λάσπη λίγο πριν περάσει τη γραμμή, με αποτέλεσμα οι Κερκυραίοι να προλάβουν να απομακρύνουν.

Στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό έπειτα από μία αμφισβητούμενη μονομαχία ανάμεσα στο Ντανάι και στον αντίπαλο του, έγινε σέντρα από τα πλάγια και ο Τσεβανέδης με σουτ έκανε το 0-2. ο Εθνικός στη συνέχεια δεν παράτησε το παιχνίδι και πάλεψε για το γκολ που θα του έδινε ελπίδες για κάτι καλύτερο, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Στο 70' ο Μανιώτης έκανε ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 80ο λεπτό ο Μανιώτης σέντραρε, ο Σιώτης πήρε τη κεφαλιά, όμως ο Βαρέλης έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ. Τελευταία φάση στο 90ο λεπτό, με τον Μανιώτη έπειτα από διαδοχικές προσποιήσεις να σουτάρει και πάλι λίγο άουτ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Εθνικός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς λίγο πριν το τέλος ο Δημουλάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Αθανασίου Μπάμπης (Άρτας) Βοηθοί: Αντωνίου Βασίλης (Ηπείρου) - Γιώτης Κοσμάς (Ηπείρου)

Εθνικός Φιλιππιάδας (Λάππας): Μολώνης, Μαλλάτος, Δημουλάς, Παπαρούνης (46' Κορρέσι), Χρήστου, Λάππας, Ντούσκας, Ντανάι, Μάγγος, Μανιώτης, Γατσέλος (60' Σιώτης)

ΑΕ Λευκίμμης (Σφακιανάκης): Βαρέλης, Βούλγαρης, Βασιλάκης, Σαμουηλίδης, Ηλίας, Γαστεράτος, Στέρεφ, Μυρίλλας, Φωτιάς, Κομνηνάκης, Τσεβανέδης

αγωνίστηκαν και οι: Αναστασιάδης, Κουλούρης, Λεπενιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!