Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΝΤΖΟΣ: Ο άνθρωπος της σύγχρονης τεχνολογίας υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μπούρη στο Επιμελητήριο Πρέβεζας

Ένα σύγχρονο Επιμελητήριο θα πρέπει να διαθέτει στη σύνθεση του Διοικητικού του Συμβουλίου άτομα με γνώσεις της σύγχρονης αγοράς αλλά και την τεχνολογίας, που να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής.
Έχει καταστεί σαφές ότι ο συνδυασμός του Γιάννη Μπούρη διαθέτει μια πλειάδα επιτυχημένων επαγγελματιών που περιμένουν οι συνάδερφοί τους να τους δώσουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Η απουσία παρέμβασης υπέρ του συνόλου των επαγγελματιών του Επιμελητηριακού θεσμού στην Πρέβεζα, προκάλεσε την συστράτευση αξιόλογων επιχειρηματιών και επαγγελματιών, που καλούν τους συναδέρφους τους να περάσει το Επιμελητήριο Πρέβεζας στη σύγχρονη αντίληψη της συλλογικής δράσης και της αξιοποίησης προγραμμάτων, ευκαιριών και ανιδιοτελούς προσφοράς.
Ένας σημαντικός συμπατριώτης μας από τη Φιλιππιάδα κοσμεί με την συμμετοχή του στο Τμήμα Υπηρεσιών το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπούρη και τόσο η εμπειρία του, όσο και οι γνώσεις του εγγυώνται την αποδοτικότητα που θα υπάρχει στο Νέο Επιμελητήριο όταν αυτό αλλάξει χέρια και ξεφύγει από τη στασιμότητα όσων το μονοπωλούν.


Ο Βασίλης Λέντζος έχει σπουδάσει Μηχανικός Υπολογιστών. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί 4 χρόνια στο Υπουργείο Γεωργίας στο τμήμα μηχανογράφησης και ψηφιακής εναρμόνισης της εθνικής νομοθεσίας με την Κοινοτική, 2 χρόνια στο τμήμα Έρευνας και Τεχνολογίας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων παραδίδοντας μαθήματα νέων τεχνολογιών σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις του Νομού μας και μετάβαση αυτών σε πλατφόρμες e-Commerce και Data Analysis. Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρεί εταιρία Πληροφορικής με έδρα στο κέντρο της Φιλιππιάδας. Μετά από αλλεπάλληλα επαγγελματικά ταξίδια στο Hong Kong και στο Πεκίνο και συνάπτοντας αποκλειστικές επαγγελματικές συμφωνίες με εργοστάσια εξειδικευμένου αντικειμένου εισάγει ανταλλακτικά για Laptop (HP, Toshiba, Acer, Fujitsu, Lenovo κτλ) και Smartphone (Αpple, Samsung, Sony, Xiaomi κτλ.) και μέσω 2 e-shop (ηλεκτρονικών καταστημάτων) και με χρήση σύγχρονων προωθητικών ενεργειών (Google AdWords, SEO, Skroutz) τα διανέμει σε όλη την ελληνική επικράτεια και όχι μόνο. Δημιουργεί θέσεις εργασίας και παράγει φόρο προστιθέμενης αξίας για την Ελληνική Οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!