Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Παύλος Γερουλάνος: “Για χάρη του Κινήματος Αλλαγής έχουμε στρογγυλέψει τις θέσεις μας…”

Το στίγμα του για το ΠΑΣΟΚ στην παρούσα οικονομική και πολιτική συγκυρία, δίνει σε συνέντευξή του στον Prisma 91,6, ο κ. Παύλος Γερουλάνος, πρώην Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού.
O κ Γερουλάνος σε ιδιωτική επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Πρέβεζα από την Πέμπτη μίλησε με φίλους του κόμματος και φορείς της περιοχής. Ο κ Γερουλάνος σημείωσε ότι επισκέπτεται διάφορα μέρη της Ελλάδας που έχουν πλουτοπαραγωγικές πηγές οι οποίες μπορούν να παράγουν πλούτο για την Ελλάδα, «Είναι μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει μέσα από το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζω ιδιωτικά γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει ενταχθεί στο ΚΙΝΑΛΛ και παρακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα».
Σε σχέση δε με το Κίνημα Αλλαγής αφού με σαφή τρόπο δήλωσε ότι σε πολλά σημεία διαφοροποιείται ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό που θα ήθελα να κάνει ο χώρος μας είναι να φέρει ένα καινούριο αφήγημα με το οποίο θα μπορούσε να ταυτιστεί ο κάθε Έλληνας. Αυτή ήταν η δύναμή μας! Για χάρη του κινήματος αλλαγής έχουμε στρογγυλέψει τις θέσεις μας και έχουμε καταργήσει τις δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να αποκτήσει και πάλι το ΠΑΣΟΚ φωνή».
Ακούστε τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!