Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Διέγραψε τον Χαράλαμπο Παπάζογλου


Την διαγραφή του Χαράλαμπου Παπάζογλου αποφάσισε η παράταξη «Αρτινών Συνεργασία» μετά από εισήγηση του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη.
Για την λήψη αυτής της αναγκαίας όσο και «ανακουφιστικής» απόφασης, όπως χαρακτηρίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ελήφθησαν υπ’ όψιν η προκλητική, εριστική, μη συναδελφική και τελικά μη ουσιώδης δημόσια παρουσία του κ. Παπάζογλου.
- Προκλητική, καθώς ο διαγραφείς επέμενε να παρακωλύει το έργο της δημοτικής παράταξης, έργο που χαίρει της εκτίμησης της αρτινής κοινωνίας. Έφτασε, μάλιστα, για θέματα που στο παρελθόν ψήφιζε «παρών», δηλαδή «ούτε κρύο ούτε ζέστη», εκ των υστέρων να θυμάται ότι είχε άποψη! 
- Εριστική, γιατί η συμπεριφορά του διαγραφέντα άρχισε να εκδηλώνεται «όλως τυχαίως» από την ημέρα που έληξε η θητεία του ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.
- Μη συναδελφική, καθώς στα επιχειρήματα των μέχρι χθες συναδέλφων του, προτιμούσε να «απαντά» με ανακρίβειες και προσωπικούς μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
- Και τέλος, μη ουσιώδης, γιατί ο κ. Παπάζογλου σε ένα ρεσιτάλ πολιτικής ανευθυνότητας εμμένει να εγείρει θέματα τα οποία έχουν τύχει της καλύτερης δυνατής έκβασης, με βάση πάντα τις ρεαλιστικές δυνατότητες που έχει ο Δήμος μας και τις ειλικρινείς και κοπιώδεις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει.
Σχολιάζοντας τη στάση των Δημοτικών του Συμβούλων, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την κάθε μία και τον κάθε ένα από τους δημοτικούς συμβούλους της Παράταξής μας. Η στάση τους, τους τιμά. Πιο πολύ, όμως, τους τιμά η σταθερή πεποίθησή τους να βάζουν την Άρτα πιο ψηλά από το μπόι τους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!