Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Ζάψας στο ΚΙΝΑΛ!


Μία αυτοπρόταση και μία ετεροπρόταση άνοιξε τις διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής για την επιλογή υποψηφίου Περιφερειάρχη στην Ήπειρο. Η αρχή έγινε το βράδυ της Τρίτης, με την εκδήλωση ενδιαφέροντος που είχε προγραμματιστεί. Σ' αυτή προσήλθε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος επιθυμεί να ηγηθεί ψηφοδελτίου ενώ ετεροπροτάθηκε ο επικεφαλής της "Συμμαχίας Ηπειρωτών" Γιώργος Ζάψας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Ζάψας προτάθηκε από τρεις περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του, που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και αποτέλεσαν τα βασικά του στελέχη σε Γιάννινα, Άρτα και Πρέβεζα.
Για το Περιφερειακό Γραφείο του ΚΙΝΑΛ που "τρέχει" την διαδικασία θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι η παράταξη του Γιώργου Ζάψα, μετέχει στην διαδικασία, καθώς το προηγούμενο διάστημα διέρρεε από διάφορες πλευρές ότι θα επιμείνει να κρατά ζωντανό το διάλογο με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και με ζητούμενο την κοινή κάθοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην διαδικασία της Τρίτης, υπήρξε δέσμευση τόσο από την πλευρά του Δημήτρη Δημητρίου όσο και από την πλευρά των τριών περιφερειακών συμβούλων, ότι η τελική απόφαση θα στηριχθεί από όλους και η μάχη των περιφερειακών εκλογών θα δοθεί από όλες τις δυνάμεις.
Στο ΚΙΝΑΛ η διαδικασία για την επιλογή υποψηφίου περιφερειάρχη παραμένει ανοιχτή, αν και δεν αναμένονται άλλες προτάσεις. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να επισκεφθεί τα Γιάννινα ο υπεύθυνος αυτοδιοίκησης του Κινήματος και οι τελικές αποφάσεις εκτιμάται ότι θα ληφθούν μέσα στο φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!